Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το πρόσωπο του κατά συρροή δολοφόνου με τη βοήθεια AI

Την απεικόνιση επιμελήθηκε ο Ουαλός θαυμαστής του, Jeff Leahy

Τζακ ο Αντεροβγάλτης

Μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) δημιουργήθηκε το «πορτρέτο» του «Τζακ του Αντεροβγάλτη» και αποκαλύπτει πρώτη φορά το πρόσωπο του διαβόητου δολοφόνου ιερόδουλων του 19ου αιώνα. Όπως φαίνεται στην εικόνα, πρόκειται για έναν μυστηριώδη άνδρα με σαγηνευτική εμφάνιση. 

 

 

Ο Ουαλός Jeff Leahy επιμελήθηκε την απεικόνιση του «Τζακ του Αντεροβγάλτη». Μάλιστα, ο ίδιος δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αλλά δημιούργησε και μία σειρά αφιερωμένη στον δολοφόνο που έμεινε στην ιστορία. αφού τον ενδιέφερε πολύ η περίπτωσή του. 

Επιθέσεις με μαχαίρι στο Λονδίνο:Κυκλοφορεί ένας νέος "Τζακ Αντεροβγάλτης";

Μετά από μελέτη και έρευνα για τον «Τζακ τον Αντεροβγάλτη», ο Leahy έφτασε σε φωτογραφικό υλικό που διέθεταν συγγενείς του, τις συνδύασε με όσα είχε διαβάσει και ακούσει για τον κακοποιό και μέσω του λογισμικού Midjourney δημιουργήσε την εικόνα του

«Είναι εκπληκτικό που επιτέλους έχουμε μια εικόνα του. Έμεινα κατάπληκτος από το πόσο εντυπωσιακή είναι η εικόνα», είπε ο Jeff Leahy στο SWNS.

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Ποιος ήταν ο κακοποιός που έμεινε στην ιστορία 

Οι δολοφονίες ιερόδουλων για τις οποίες κατηγορήθηκε ο «Τζακ ο Αντεροβγάλτης» έγιναν τον 19ο αιώνα στο Whitechapel στο East End της Βρετανικής πρωτεύουσας. Στην περιοχή αυτή εργαζόταν τότε ως κουρέας ο Πολωνός Aaron Kosminski

Ο ακριβής αριθμός των γυναικών που σκότωσε ο διαβόητος εγκληματίας δεν είναι εξακριβωμένος, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι πως ήταν πέντε. 

Αμέλια Ντάιερ: Η σατανική δολοφόνος που σκότωσε 400 μωρά

Όσοι ασχολήθηκαν με τη υπόθεση τότε, κατανόμασαν ως ύποπτο τον Kosminski ενώ του χάρισαν και το επίθετο «Αντεροβγάλτης». 

Να σημειωθεί πως η ενοχή του Kosminski δεν αποδείχθηκε ποτέ επίσημα

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top