Επιθέσεις με μαχαίρι στο Λονδίνο:Κυκλοφορεί ένας νέος "Τζακ Αντεροβγάλτης";

Πέντε άτομα έχουν πέσει θύματα

Αστυνομία

Ένας έφηβος έγινε το πέμπτο θύμα μίας επίθεσης με μαχαίρι μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή, όταν μαχαιρώθηκε λίγα μέτρα μακριά από σταθμό του μετρό Κένσιγκτον στο Λονδίνο. Ο θάνατός του έρχεται μία ημέρα μετά από εκείνον ενός 37χρονου, ο οποίος είχε επίσης μαχαιρωθεί το απόγευμα της Κυριακής. 

Την περασμένη Παρασκευή μία 17χρονη μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Χάρολντ Χιλ. 

 «Έτρεχε ξυπόλυτος να σωθεί»

Την τελευταία εβδομάδα, άλλο ένας  άνδρας, ο Yousef Makki, έπεσε νεκρός από μαχαίρι στο χωριό Hale Barns, ενώ επισκεπτόταν φίλους του και ένας 26χρονος Ισπανός, ο Ντέιβιν Μαρτίνεζ, μαχαιρώθηκε στο Λέιτον. 

«Βοήθεια! Με κυνηγάνε!», φώναζε ο 26χρονος προτού αφήσει την τελευταία του πνοή, όπως υποστηρίζει γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας στη Daily Mail. 

Μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε, ο 26χρονος έτρεχε ξυπόλυτος στο δρόμο για να γλυτώσει καλώντας σε βοήθεια. 

«Κατέρρευσε στο δρόμο. Δεν φορούσε παπούτσια, ούτε και μπουφάν. Θα έλεγε κανείς ότι έτρεχε να σωθεί. Προσπάθησε να πει το όνομά του, μόνο είπε  ότι ήταν Ισπανός», δήλωσε η μάρτυρας.

Την ίδια ημέρα, το πτώμα μίας 34χρονης Γαλλίδας, βρέθηκε κήπο κατοικίας που πιστεύεται ότι ήταν το σπίτι της, στο Δυτικό Λονδίνο. Και εκείνη έφερε τραύματα από μαχαιριές. 

Πολλοί παραλληλίζουν τις δεκάδες επιθέσεις με μαχαίρι στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας με μία σύγχρονη εκδοχή του Τζακ του Αντεροβγάλτη. Οι αρχές του Λονδίνου έχουν ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση έρευνας για την εξιχνίαση των επιθέσεων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top