Λας Βέγκας: «Ιπτάμενος» κατηγορούμενος επιτέθηκε στη δικαστή!

Χάος στο δικαστήριο - Είδαν και έπαθαν να τον σταματήσουν τον δράστη    

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε δικαστήριο του Λας Βέγκας των ΗΠΑ,  όπου δικαστής της Νεβάδα δέχθηκε επίθεση από κατηγορούμενο σε υπόθεση κακουργηματικής σωματικής βλάβης. 

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Αϊόβα

Ο κατηγορούμενος πήδηξε πάνω από το τραπέζι της υπεράσπισης και το έδρανο του δικαστή, προσγειώθηκε πάνω της και προκάλεσε αιματηρό καbγά με τη συμμετοχή δικαστικών λειτουργών και δικηγόρων, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι και μάρτυρες. 

Ο κατηγορούμενος ενώ επιτίθεται στη δικαστή στο δικαστήριο του Λας Βέγκας

Ο κατηγορούμενος ενώ επιτίθεται στη δικαστή στο δικαστήριο του Λας Βέγκας

Η περιφερειακή δικαστής της κομητείας Κλαρκ, Μέρι Κέι Χόλτους, έπεσε πίσω από τη θέση της σε έναν τοίχο και υπέστη κάποια τραύματα, αλλά δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δήλωσαν οι υπάλληλοι του δικαστηρίου.

Ένας δικαστικός επιμελητής τραυματίστηκε επίσης καθώς προσέτρεξε να βοηθήσει τη δικαστή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την αντιμετώπιση αιμορραγικής πληγής στο μέτωπό του και ενός εξαρθρωμένου ώμου, σύμφωνα με τους αξιωματούχους και τους μάρτυρες.

Η συμπλοκή δικαστικών υπαλλήλων με τον δράση της επίθεσης στη δικαστή

Η συμπλοκή δικαστικών υπαλλήλων με τον δράση της επίθεσης στη δικαστή   

Η επίθεση σημειώθηκε στο Περιφερειακό Κέντρο Δικαιοσύνης στο Λας Βέγκας.

Τον 30χρονο κατηγορούμενο,  Deobra Delone Redden, έριξαν τελικά στο πάτωμα, πίσω από την έδρα του δικαστή, αρκετοί  δικαστικοί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι και μέλη του προσωπικού της αίθουσας, μεταξύ των οποίων και κάποιοι που φαίνονται να ρίχνουν μπουνιές.

Σοκαρισμένη η δικαστής μετά την επίθεση ΄

Ο 30χρονος συνελήφθη και φυλακίστηκε στο Κέντρο Κράτησης της κομητείας Clark, όπου σύμφωνα με τα αρχεία αντιμετωπίζει πολλαπλές νέες κατηγορίες για κακούργημα, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης σε «προστατευόμενο πρόσωπο» (δηλαδή στον δικαστή και τους δικαστικούς υπαλλήλους).

«Συνέβη τόσο γρήγορα που ήταν δύσκολο να ξέρω τι να κάνω», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Σκόου, ο επικεφαλής εισαγγελέας της κομητείας που άσκησε δίωξη στον Ρέντεν σε μια υπόθεση που προήλθε από μια σύλληψη πέρυσι, με την κατηγορία ότι ο Ρέντεν επιτέθηκε σε ένα άτομο με ρόπαλο του μπέιζμπολ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top