Σάλος στην Κίνα: Γιατρός έριχνε μπουνιές σε ασθενή μέσα στο χειρουργείο

Η 82χρονη γυναίκα έκανε χειρουργική επέμβαση στα μάτια

Σοκ προκάλεσε πρόσφατα και η καταγγελία γυναίκας στην Κέρκυρα ότι χειρουργήθηκε χωρίς ολική νάρκωση / Βίντεο αρχείου από δελτίο ειδήσεων Star

Οργή έχει προκαλέσει ένα βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας στην Κίνα με έναν γιατρό να ρίχνει μπουνιές σε 82χρονη ασθενή επειδή κούνησε το κεφάλι της την ώρα του χειρουργείου.

Σύνδρομο «Λευκού Πνεύμονα»: Σαρώνει η μυστηριώδης πνευμονία την Κίνα

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το 2019, ωστόσο το σχετικό βίντεο έγινε viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα, προκαλώντας οργή στο διαδίκτυο.

Ο Κινέζος γιατρός που απεικονίζεται στο βίντεο γρονθοκόπησε την 82χρονη ασθενή του τρεις φορές στο πρόσωπο, την ώρα της επέμβασης στα μάτια της.

Οι αρχές του νοσοκομείου ερευνούν το περιστατικό και έθεσαν σε διαθεσιμότητα τον χειρουργό ενώ απέλυσαν τον διευθύνοντα σύμβουλο της κλινικής.

Στο βίντεο φαίνεται ο χειρουργός να χτυπάει τη γυναίκα στο πρόσωπο, με την ομάδα του νοσοκομείου να λέει ότι αυτό έγινε επειδή η ασθενής δε σταματούσε να κινείται κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Ο διακεκριμένος Κινέζος γιατρός Άι Φεν μοιράστηκε στο Διαδίκτυο το βίντεο που τραβήχτηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο της Γκουιγκάνγκ, μιας πόλης της νοτιοδυτικής Κίνας, 482 χιλιόμετρα δυτικά του Χονγκ Κονγκ.

Παιδί στην Κίνα κρεμόταν από τον 5ο όροφο - «Κόβει» την ανάσα το βίντεο

Στην 82χρονη γυναίκα έγινε τοπική αναισθησία, κατά την οποία φέρεται να εμφάνισε αλλεργική αντίδραση με αποτέλεσμα να κουνάει το κεφάλι της αρκετές φορές, ανέφερε το BBC.

Επειδή η ασθενής μιλούσε μόνο μια τοπική διάλεκτο και δεν φαινόταν να ανταποκρίνεται στις προειδοποιήσεις του χειρουργού, ο οποίος μιλούσε μανδαρινικά, ο γιατρός άρχισε να ρίχνει μπουνιές.

Η γυναίκα υπέστη μώλωπες στο μέτωπο λόγω της επίθεσης, ανέφεραν οι αρχές.

Η διοίκηση του νοσοκομείου της πόλης ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό και κατέβαλε περίπου 60 ευρώ ως αποζημίωση στην ασθενή, σύμφωνα με τον γιο της.

Ο ίδιος δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η μητέρα του είναι τώρα τυφλή από το αριστερό της μάτι, αν και δεν ήταν σαφές αν αυτό οφείλεται στις γροθιές ή σε άλλο λόγο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top