Βέλγιο: Όργια μέσα σε φυλακή με κρατούμενους και υπαλλήλους

Η νυμφομανής «S» και το... τζακούζι

Τριγμούς προκαλεί στο Βέλγιο σεξουαλικό σκάνδαλο στη φυλακή Lantin, τη μεγαλύτερη φυλακή της χώρας.

Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, στο σκάνδαλο εμπλέκονται σωφρονιστικοί υπάλληλοι, άντρες και γυναίκες οι οποίοι συμμετείχαν σε ομαδικές συνευρέσεις εντός και εκτός της φυλακής. Επίσης, η ιστοσελίδα sudinfo, αναφέρει ότι στα ονόματα όσων σχετίζονται με την υπόθεση υπάρχει και αυτό μίας δημοτικής συμβούλου 30 ετών.

Καναδάς: «Συνελήφθη» περιστέρι σε φυλακή - Κουβαλούσε σακίδιο με ναρκωτικά!

Ειδικότερα γίνεται λόγος για συνολικά δέκα υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων τριών γυναικών, οι οποίοι, όταν κανόνιζαν συναντήσεις εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος, επέλεγαν το σπίτι ενός εκ των συμμετεχόντων, με το επιχείρημα ότι είχε μεγάλο τζακούζι.

Σύμφωνα με τους Brussels Times, το συγκεκριμένο άτομο με το αρχικό «Ρ» πραγματοποιούσε στο σπίτι του ερωτικά πάρτι. Σε αυτά οι… καλεσμένοι επέλεγαν χρωματιστά βραχιολάκια, τα οποία και αντιστοιχούσαν στον ανάλογο ερωτικό παρτενέρ. 

Συγκεκριμένα ο «Ρ» είχε κάνει σεξ και με κρατούμενη της φυλακής και μάλιστα είχε γίνει γνωστό και γι’ αυτό του είχε απαγορευτεί η πρόσβαση στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Lantin. 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Sudingo, υψηλόβαθμος υπάλληλος της φυλακής δάνειζε συχνά το γραφείο του σε μια νυμφομανή, ώστε να κάνει σεξ με άλλα άτομα. 

«Από τις 6.00 το πρωί η ίδια ξεκαθάριζε ότι, εάν δεν έκανε σεξ, δεν θα μπορούσε να δουλέψει», αναφέρει μια πηγή στο τοπικό μέσο.

Το συγκεκριμένο άτομο ανέφερε μάλιστα ότι η πρόσληψη της «S» είχε προκαλέσει αναταραχή στο προσωπικό, αφού η γυναίκα είχε έναν αδελφό που ήταν κρατούμενος στο ίδιο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εσωτερική έρευνα για την υπόθεση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top