To Star στο «κομματιασμένο» από τον βομβαρδισμό τζαμί της Τζενίν

  Οι συγκλονιστικές εικόνες από το τζαμί Αλ Άκσα

Συγκλονιστικές εικόνες μετέδωσε η απεσταλμένη του Star Κατερίνα Ρίστα από το βομβαρδισμένο από το Ισραήλ τζαμί Αλ Άκσα της Τζενίν, στη Δυτική Όχθη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Σπύρο Λάμπρου.  

To βομβαρδισμένο τζαμί Αλ Άκσα στη Τζενίν

Προειδοποίηση Ισραήλ: Συνεργάτες της Χαμάς όσοι δε φύγουν από τη Γάζα  

«Κινηθήκαμε σε δρόμους ανάμεσα σε σιδερένια οδοφράγματα, τα πάντα είναι διαλυμένα» περιέγραψε για τις εικόνες που αντίκρισε η απεσταλμένη του Star.  

Η απεσταλμένη του Star Κ. Ρίστα στο βομβαρδισμένο τζαμί της Τζενίν

Η απεσταλμένη του Star Κ. Ρίστα στο βομβαρδισμένο τζαμί της Τζενίν   

Όπως διευκρίνισε, το χτύπημα φαίνεται «χειρουργικό»  καθώς τα διπλανά σπίτια έμειναν άθικτα. 

«Το πιο συγκλονιστικό στη Τζενίν είναι ότι οι κάτοικοι δείχνουν να έχουν συνηθίσει τις σκηνές του πολέμου και πίνουν καφέ δίπλα στα συντρίμμια» πρόσθεσε η Κ. Ρίστα.

Το Ισραήλ ισχυρίζεται πάντως από την πλευρά του ότι υπήρχαν άνδρες της Χαμάς στο σημείο που χτυπήθηκε και ότι στις 14/9 είχαν καταφέρει χτυπήματα από εκεί κατά του Ισραήλ, προτού καν εκδηλωθεί η μαζική επίθεση από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ.

Το χτύπημα του Ισραήλ στο τζαμί στη Τζενίν

Το χτύπημα του Ισραήλ στο τζαμί στη Τζενίν

Η απεσταλμένη του Star αναφέρθηκε και στον δρακόντειο έλεγχο που πέρασε το τηλεοπτικό συνεργείο του Star, από το οποίο οι ισραηλινές δυνάμεις ζήτησαν να δουν ακόμη και τις φωτογραφίες στο κινητό τηλέφωνο. Δείγμα και αυτό ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ στον τομέα της ασφάλειας, ενώ όψει της αναμενόμενης χερσαίας επίθεσης στη Γάζα.             
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top