Το επιχειρησιακό σχέδιο της Χαμάς: «Σκοτώστε και πιάστε ομήρους»

Πώς η Χαμάς «κοίμισε» το Ισραήλ και την ΕΕ

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Το επιχειρησιακό σχέδιο των επιθέσεων της Χαμάς κατά του Ισραήλ ανακάλυψαν και κατέσχεσαν οι ισραηλινοί στρατιώτες. Σε αυτό φέρεται να δίνονται ανατριχιαστικές οδηγίες για μαζικές σφαγές και συλλήψεις ομήρων. Ερωτηματικά, ωστόσ, προκαλεί πώς η ισλαμική οργάνωση έπιασε στον ύπνο τις ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας.

Με το χέρι στη σκανδάλη το Ισραήλ - «Θα κάνουμε ό,τι πρέπει»

Σε επίμαχο έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας περιγράφεται με ανατριχιαστική ακρίβεια τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο νότιο Ισραήλ:   

«Eπιχειρησιακό σχέδιο Νο 502, Ομάδα 2 Διμοιρία 1. 

Αποστολή Διμοιρίας: Να επιτεθούν στο Κιμπούτζ Αλουμίμ, προκειμένου να προξενήσουν κακό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και να πάρουν ομήρους».

Ισραήλ: Το επιχειρησιακό σχέδιο της Χαμάς

Από τότε, η αγριότητα της επίθεσης της Χαμάς αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο.

Πώς η Χαμάς «κοίμισε» το Ισραήλ

Σύμφωνα με ανάλυση του CNN, για δυο χρόνια η Χαμάς χρησιμοποιούσε έξι σημεία εκπαίδευσης στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένων δύο σε απόσταση μικρότερη των δυο χιλιομέτρων από την πιο αυστηρά φρουρούμενη συνοριακή είσοδο του Ισραήλ. 

Σύμφωνα με την Ουόλ Στριτ Τζέρναλ,οι ένοπλοι της Χαμάς που επιτέθηκαν στο Ισραήλ είχαν μαζί τους λεπτομερείς χάρτες των πόλεων και των στρατιωτικών βάσεων που είχαν στόχο. Δυο χρόνια προετοίμαζαν την επίθεση, καταφέρνοντας να ξεγελάσουν την περίφημη Μοσάντ, αλλά και τον ισραηλινό στρατό

«Αποφύγαμε να έρθουμε σε σύγκρουση με άλλες φράξιες εντός της Γάζας και με το Ισραήλ και δημιουργήσαμε μια ψευδαίσθηση ουδετερότητας για να μην μάθει ο εχθρός για την επιχείρηση που οργανώναμε», είχε δηλώσει εκπρόσωπος της Χαμάς.

Η Χαμάς έφτιαχνε ρουκέτες με χρήματα της ΕΕ

Όχι μόνο το Ισραήλ, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη κοίμισε η Χαμάς, καθώς, όπως φαίνεται σε προπαγανδιστικό βίντεο που ανήρτησε η τρομοκρατική οργάνωση, ο άντρες της έφτιαχναν ρουκέτες από σωλήνες νερού.

Όπως αποκαλύφθηκε, την τελευταία δεκαετία η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε 100 εκατομμύρια ευρώ στους Παλαιστίνιους για την κατασκευή σωλήνων νερού!

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top