Τουρκία: Σκότωσε τη γυναίκα του και τον πεθερό του στη μέση του δρόμου

Σοκάρει το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media

Τουρκία έγκλημα

Σε σοκ βρίσκεται η Τουρκία μετά την άγρια δολοφονία μιας γυναίκας και του πατέρα της από τον 25χρονο πρώην σύζυγό της και πατέρα του τεσσάρων μηνών παιδιού της στη μέση του δρόμου. 

Το έγκλημα που έγινε την περασμένη Παρασκευή, καταγράφηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου και αναρτήθηκε στο Twitter. Στο βίντεο φαίνεται ο 25χρονος να έχει σταματήσει το αυτοκίνητό του μπροστά στο όχημα που οδηγούσε η πρώην σύζυγός του και να παλεύει με τον πατέρα της, ο οποίος προσπαθεί να του πάρει το όπλο από τα χέρια.

Ο 25χρονος φαίνεται να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο όπου βρισκόταν η πρώην σύζυγός του και στη συνέχεια στρέφει την κάνη προς τον πρώην πεθερού του και να τον πυροβολεί εξ επαφής. Μόλις αυτός σωριάζεται στο έδαφος, ο 25χρονος πλησιάζει το αυτοκίνητο και πυροβολεί ξανά. 

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το φονικό έγινε λίγη ώρα μετά την υπογραφή της δικαστικής απόφασης που έδινε στη νεαρή μητέρα την επιμέλεια του τεσσάρων μηνών παιδιού που είχε αποκτήσει με τον 25χρονο.

Η γυναίκα ξεψύχησε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση. Ο δράστης του διπλού φονικού εξαφανίστηκε και μετά από ανθρωποκυνηγητό συνελήφθη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top