Πατέρας σκότωσε με γροθιές τον γιο του και είπε ότι έπεσε από δέντρο

Φρικτό τέλος για 11χρονο παιδί στη Βρετανία

Πατέρας σκότωσε με γροθιές τον γιο του και έλεγε ότι έπεσε από δέντρο

Οργή προκαλεί η είδηση πως ένας άνδρας στην Βρετανία γρονθοκόπησε και σκότωσε τον 11χρονο γιο του.

Άγρια δολοφονία δύο παιδιών, ενός και τεσσάρων ετών, στη Νέα Ζηλανδία

Ο Μάικλ Χάρισον τον περασμένο Ιούνιο χτύπησε με μπουνιές μέσα στο σπίτι τους τον 11χρονο γιο του στην κοιλιακή χώρα και έπειτα από τέσσερις ώρες κάλεσε το ασθενοφόρο λέγοντας πως ο μικρός είχε πέσει από ένα δέντρο.

Τα όσα ισχυρίστηκε δεν έγιναν πιστευτά και μετά από έρευνες η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή του. Αργότερα παραδέχτηκε την ενοχή του και προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με την Independent, η υπόθεση του 41χρονου εκδικάστηκε χθες στο δικαστήριο και αποφασίστηκε η ενοχή του, με την ποινή να ανέρχεται σε 21 χρόνια και έξι μήνες.

Βρέθηκε 9χρονη που είχε εξαφανιστεί χάρη σε σειρά του Netflix

Το άδικο τέλος του 11χρονου που θα μπορούσε να είχε σωθεί

Οι γροθιές του πατέρα ήταν πολύ δυνατές για ένα αδύνατο αγόρι όπως ο Μάικι. Μία από αυτές προκάλεσε θανατηφόρο τραύμα στο συκώτι του παιδιού.

Κι ενώ το αγόρι θα μπορούσε να είχε σωθεί αν είχε λάβει άμεση θεραπεία, ο Χάρισον όχι μόνο δεν πήγε στο νοσοκομείο αλλά έστησε ολόκληρο θέατρο.

Μετά την επίθεση έβαλε το χτυπημένο παιδί στο βαν του και το οδήγησε σε πάρκο από όπου τηλεφώνησε καλώντας για ασθενοφόρο ισχυριζόμενος ψευδώς πως ο γιος του είχε πέσει από ένα δέντρο.

«Αυτό που έκανες εκείνο το πρωί έβαλε τέλος στη ζωή ενός μικρού αγοριού και "άδειασε" τις ζωές πολλών άλλων», είπε στον δολοφόνο του γιου του ο δικαστής που ήταν καταπέλτης στο δικαστήριο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top