Τουρκία: Πέταξαν πέτρες στον Ιμάμογλου σε προεκλογική συγκέντρωση

Στόχος των «Γκρίζων Λύκων» ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης

Επίθεση με πέτρες κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην πόλη Ερζερούμ της Ανατολικής Τουρκίας δέχτηκε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου. Ο δήμαρχος πραγματοποιούσε προεκλογική συγκέντρωση, όταν έγινε στόχος περίπου 200 ατόμων που πρόσκεινται στο Κόμμα της Εθνικιστικής Δράσης των Γκρίζων Λύκων. 

Όπως κατήγγειλε ο Ιμάμογλου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της ομιλίας του στην οροφή ενός λεοφωρείου, ομάδα ατόμων άρχισε να πετάει πέτρες προς το συγκεντρωμένο πλήθος και προς τον ίδιο. Αρχικά ο Ιμάμογλου προσπάθησε να κατευνάσει το πλήθος, στη συνέχεια όμως απομακρύνθηκε από άτομα της ασφάλειάς του. 

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter νωρίτερα, είχε καταγγείλει τον δήμαρχο της Ερζερούμ, Μεχμέτ Σεκμέν, για απόπειρα να παρεμποδίσει τη συγκέντρωση, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο τοποθέτησε στην πλατεία όπου επρόκειτο να γίνει η προεκλογική συγκέντρωση αστικά λεωφορεία.

«Βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια να αποτραπεί η συνάντησή μας με συμπολίτες μου στην Ερζερούμ στις 18:00. Δήμαρχε θα κουβαλάς αυτή την ντροπή για όλη σου τη ζωή. Περιμένω στις 18:00 όλους τους πολίτες της Ερζερούμ στην πλατεία Χαβούζμπασι της πόλης. Εμπρός Ερζερούμ!» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ιμάμογλου.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top