Ανεξήγητος ο θάνατος εγκύου ηθοποιού που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Η αστυνομία αναζητά ένα άτομο

Μια 35χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Γλασκώβη, με τον θάνατό της να χαρακτηρίζεται «ανεξήγητος». Η αστυνομία αναζητά ένα άτομο.

Η σορός της 35χρονης Marelle Sturrock Gillian βρέθηκε στο ακίνητο στην περιοχή Craigton της Γλασκώβης, στη Σκωτία, το πρωί της Τρίτης. 

Η άτυχη ηθοποιός περίμενε ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο πρώτο της παιδί / Φωτογραφία Facebook (Marelle Gillian)

Ο θάνατος της Marelle που εργαζόταν ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο και ήταν επίσης ηθοποιός και τραγουδίστρια χαρακτηρίστηκε ως «ανεξήγητος» από την αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει εντατικές έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Την ίδια ώρα, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο Mugdock Country Park, κοντά στη Γλασκώβη, καθώς αναζητούν έναν αγνοούμενο στην περιοχή, ο οποίος πιστεύεται ότι συνδέεται με την υπόθεση.

​«Ο θάνατός της αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητος και οι έρευνες παραμένουν σε εξέλιξη. Οι αξιωματικοί έχουν πραγματοποιήσει εκτεταμένες έρευνες στο Mugdock Country Park σε σχέση με έναν αγνοούμενο στην περιοχή. Πιστεύεται ότι συνδέεται με τον θάνατο της Marelle και οι έρευνες παραμένουν σε πλήρη εξέλιξη. ​Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος για το ευρύτερο κοινό, αλλά όποιος έχει πληροφορίες ή ανησυχίες μπορεί να επικοινωνήσει με την αστυνομία της Σκωτίας», ανέφερε αξιωματικός. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top