ΗΠΑ: Νέο βίντεο-σοκ από το μακελειό στο σχολείο του Νάσβιλ

Η στιγμή που η μακελάρισσα πέφτει νεκρή από τα πυρά των αστυνομικών

Βίντεο από MEGA

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά όταν η διεμφυλική Όντρεϊ Χέιλ εισέβαλε σε σχολείο του Νάσβιλ στο Τενεσί των ΗΠΑ και άνοιξε πυρ.

Νέο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως από τη στιγμή που η 28χρονη πέφτει νεκρή από τα πυρά των αστυνομικών.

ΗΠΑ: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που η μακελάρισσα εισβάλει στο σχολείο

Η αστυνομία της Νάσβιλ έκανε γνωστό χθες ότι η Όντρεϊ Χέιλ είχε στην κατοχή της επτά όπλα και παρακολουθείτο από γιατρό επειδή είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Τα δυο τουφέκια εφόδου και το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκαν προχθές από την 28χρονη που έσπειρε τον θάνατο στο Covenant School, μικρό ιδιωτικό πρωτοβάθμιο σχολείο στο νότιο τμήμα της πολιτειακής πρωτεύουσας, είχαν αγοραστεί νόμιμα, όπως και το υπόλοιπο οπλοστάσιό της, διευκρίνισε ο αρχηγός της αστυνομίας της Νάσβιλ, ο Τζον Ντρέικ.

θρηνος για τα θυματα του μακελειου νασβιλ

Θρήνος για τα θύματα του μακελειού (AP Photo/John Amis)

Η Όντρεϊ Χέιλ, η οποία είχε φοιτήσει στο σχολείο, έπεσε νεκρή από πυρά αστυνομικών μέσα σε συγκριτικά μικρό χρονικό διάστημα, αλλού αφού σκότωσε τρία παιδιά, δυο κορίτσια κι ένα αγόρι 8 ως 9 ετών, και τρεις εργαζόμενους, ανάμεσά τους τη διευθύντρια.

Αφού την περιέγραψαν ως νεαρή γυναίκα, οι δυνάμεις επιβολής της τάξης διευκρίνισαν πως επρόκειτο για διεμφυλική που χρησιμοποιούσε ανδρικές αναφορικές αντωνυμίες όταν αναφερόταν στον εαυτό της στο διαδίκτυο.

Το χρονικό της επίθεσης

Προτού περάσει στη δράση, η Χέιλ έστειλε μήνυμα σε επαφή για να προειδοποιήσει ότι θα συνέβαινε «κάτι κακό»: «Μια μέρα, όλα θα βγάλουν περισσότερο νόημα», ανέφερε, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WTVF. «Άφησα παραπάνω από επαρκές αποδεικτικό υλικό πίσω».

Η Χέιλ μπήκε στο παλιό της σχολείο πυροβολώντας και κάνοντας κομμάτια γυάλινη πόρτα. Πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εικονίζουν μια σιλουέτα βαριά οπλισμένη καθώς μπαίνει στο κτίριο.

μακελειο νασβιλ

(AP Photo/John Amis)

Η αστυνομία έδωσε χθες στη δημοσιότητα βίντεο της επέμβασης των μελών της που έβαλε τέλος στο μακελειό, τραβηγμένο από κάμερες που φόραγαν.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο με έξι νεκρούς - Σκοτώθηκαν τρία παιδιά

Οι αστυνομικοί εικονίζονται να προχωρούν σε διαδρόμους διακοσμημένους με παιδικές ζωγραφιές και να πυροβολούν επανειλημμένα την Όντρεϊ Χέιλ, που σωριάζεται κάτω.

Ο θάνατός της διαπιστώθηκε στις 10:27. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε μαζί της μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών, είχε προετοιμαστεί για να «κάνει περισσότερο κακό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top