Κιμ Γιονγκ Ουν: Η πολυτελής ζωή της 10χρονης κόρης του που έχει προκαλέσει

Έξαλλοι οι πολίτες με την «καλοταϊσμένη» Τζου Άε

Η 10χρονη κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται πως είναι η διάδοχός του / AP Video

Εξαγριωμένοι είναι οι πολίτες της Βόρειας Κορέας με τον ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ Ουν και τη «διάδοχο» κόρη του. Όπως λένε, το 10χρονο παιδί ζει μια ζωή μέσα στη χλιδή και τον πλούτο, την ώρα που οι ίδιοι δεν έχουν στο τραπέζι τους ούτε τα βασικά αγαθά.

Κιμ Γιονγκ Ουν: Νέα εμφάνιση με τη 10χρονη κόρη του - Είναι η διάδοχός του;

Η κόρη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν «απολαμβάνει μια ζωή πολυτέλειας», ενώ οι πολίτες της χώρας αντιμετωπίζουν μια συνεχώς αυξανόμενη επισιτιστική κρίση, σύμφωνα με τις Εθνικές Υπηρεσίες Πληροφοριών της Νότιας Κορέας. Την ώρα που ο λαός πεινάει, ο Κιμ ασχολείται με την επίδειξη του οπλοστασίου του που αποτελείται από ισχυρούς, καταστροφικούς πυραύλους, τους οποίους χρησιμοποιεί για να υπερασπιστεί τη χώρα του.

Η κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν Τζου Άε

Η Τζου Άε θεωρείται διάδοχος του πατέρα της / Κorea News Service via AP

Στο πλευρό του το τελευταίο διάστημα η κόρη του, που θεωρείται η «διάδοχός» του. Το κορίτσι φέρεται να απολαμβάνει έναν άνετο τρόπο ζωής, την ώρα που πολλοί Βορειοκορεάτες αγωνίζονται να βάλουν φαγητό στο τραπέζι τους.

Κόρη Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του Τζου Άε κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης στην Βόρεια Κορέα / Κorea News Service via AP

Την περασμένη εβδομάδα, τα Ηνωμένα Έθνη και οι αρχές της Νότιας Κορέας ανέφεραν ότι η προσφορά τροφίμων στη Βόρεια Κορέα έχει πέσει πολύ πιο κάτω από την ποσότητα που απαιτείται για την ικανοποίηση των ελάχιστων ανθρώπινων αναγκών.

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ποια είναι η Τζου Άε - Η πολυτελής ζωή της

Για χρόνια, τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας δεν ανέφεραν ποτέ τίποτα για τα παιδιά του Κιμ Γιονγκ Ουν, αν και η υπηρεσία κατασκοπείας της Σεούλ είπε ότι έχει με τη σύζυγό του τρεις απόγονους, που πιστεύεται ότι είναι ηλικίας περίπου 13, 10 και 6 ετών.

Η μόνη αναφορά της ύπαρξής τους είχε προέλθει από τον πρώην star του ΝΒΑ Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι γνώρισε μια κόρη του Κιμ που ονομαζόταν Τζου Άε, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του το 2013 στη Βόρεια Κορέα.

Η κόρη του Κιμ έκανε το ντεμπούτο της στα κρατικά μέσα ενημέρωσης τον Νοέμβριο του 2022 σε μια από τις δοκιμές πυραύλων, όπου εθεάθη να κρατά το χέρι του πατέρα της. Έκτοτε, έχει εμφανιστεί και άλλες φορές στα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Κόρη Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του Τζου Άε / Korea News Service via AP

Αν και η Βόρεια Κορέα δεν την έχει αναγνωρίσει ποτέ επίσημα με το όνομά της, η υπηρεσία κατασκοπείας της Σεούλ και οι αναλυτές πιστεύουν ότι το κορίτσι είναι η Τζου Άε, το δεύτερο παιδί του Κιμ.

Η υπηρεσία πληροφοριών ισχυρίστηκε σε ρεπορτάζ του "The Metro" ότι Τζου Άε, η οποία πιστεύεται ότι είναι περίπου 10 ετών, ακολουθεί έναν υπερπολυτελή τρόπο ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περνά τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας κολύμπι, σκι και ιππασία. Εκπαιδεύεται στο σπίτι της στην Πιονγκγιάνγκ και δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ δημόσιο σχολείο.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης την αποκαλούν τώρα «σεβαστή κόρη» και οι εμφανίσεις πυροδοτούν εικασίες ότι προορίζεται για ηγετικό ρόλο. Το 2010, ο 26χρονος τότε Κιμ Γιονγκ Ουν, έκανε το δημόσιο ντεμπούτο του σε μια στρατιωτική παρέλαση με τον πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Η προβολή της Τζου Άε είναι μόνο το τελευταίο παράδειγμα της προθυμίας του Κιμ να μοιραστεί τα φώτα της δημοσιότητας με γυναίκες της οικογένειάς του. Εκτός από τις συχνές εμφανίσεις με τη σύζυγό του, έχει εμφανιστεί και με την αδελφή του, Κιμ Γιο Γιονγκ, πρόσωπο των συναλλαγών του καθεστώτος με τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα.

Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν

Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιο Γιονγκ / (Jorge Silva/Pool Photo via AP, File)

Επίσης, πρόσφατα διόρισε την Τσόε Σον Χούι ως την πρώτη γυναίκα υπουργό Εξωτερικών της χώρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top