Βρετανία: Έφραξε η μπανιέρα από ένα παιχνίδι και πνίγηκε 10 μηνών μωρό

H Sara έκανε μπάνιο με τα δίδυμα αδερφάκια της

πνιγμός μωρού Βρετανία στη μπανιέρα

Τραγικό θάνατο βρήκε στη Βρετανία ένα κοριτσάκι μόλις 10 μηνών που πνίγηκε όταν ένα πλαστικό παιχνίδι έφραξε την τρύπα της μπανιέρας.

Μ. Βρετανία: 14χρονη πέθανε από εισπνοή αποσμητικού σπρέι

Η Sara Moosa έκανε μπάνιο με τα δίδυμα αδερφάκια της. Η μητέρα της κάποια στιγμή, όπως ανέφερε στις Αρχές, βγήκε από το μπάνιο για να φέρει ένα παιχνίδι για έναν από τους γιους της, αφήνοντας τη βρύση να τρέχει.

Αν και δεν είχε βάλει τάπα στη μπανιέρα, όταν επέστρεψε ανακάλυψε ότι η τρύπα είχε κλείσει από κάποιο πλαστικό παιχνίδι και το μωρό της ήταν ξαπλωμένο μπρούμυτα μέσα σε πέντε εκατοστά νερό.

Η οικογένεια τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες και ακολούθησε τις οδηγίες που τους έδωσαν προσπαθώντας να κάνουν ΚΑΡΠΑ για να χτυπήσει ξανά η καρδιά του μωρού.

Στο ασθενοφόρο συνεχίστηκε η αγωνιώδης προσπάθεια για να επαναφέρουν το κοριτσάκι και η Sara διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όμως, δυστυχώς το μωράκι δεν μπόρεσε να σωθεί.

 πνιγμός μωρού Βρετανία στη μπανιέρα

Τραγικό θάνατο βρήκε στη Βρετανία ένα κοριτσάκι μόλις 10 μηνών μέσα στη μπανιέρα / Φωτογραφία αρχείου  Pexels

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε πέρυσι, στις 14 Αυγούστου, αλλά η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. 

Η οικογένειά της περιέγραψε τη Sara ως ένα «χαμογελαστό και χαρούμενο κοριτσάκι».

Διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή και διαπιστώθηκε ότι το μωρό πέθανε από πνιγμό.

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε πισίνα καταστήματος

Συνοψίζοντας αυτό που συνέβη, η ιατροδικαστής Isobel Thistlethwaite είπε πως «η Sara και τα δύο αδέρφια της ήταν στην μπανιέρα, με το νερό να τρέχει, χωρίς να υπάρχει τάπα.

Ένα αδερφάκι της μικρής ζήτησε ένα παιχνίδι και όταν η μητέρα επέστρεψε στο μπάνιο, παρατήρησε ότι ένα άλλο παιχνίδι είχε φράξει την τρύπα. Τα δύο αδέρφια ήταν όρθια και η Sara ήταν κάτω από το νερό».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top