Καϊλή – Τζόρτζι: «Το χρυσό ζευγάρι του ευρωκοινοβουλίου»

Δεν περνούσε ποτέ απαρατήρητο

Μία λαμπερή και γκλαμουράτη ζωή έκαναν η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι. Σύμφωνα με τον Guardian ήταν το χρυσό ζευγάρι της Ευρωβουλής που δεν περνούσε ποτέ απαρατήρητο. 

«Η Καϊλή και ο Τζόρτζι ήταν ένα χρυσό ζευγάρι» γράφει χαρακτηριστικά  ο Guardian. 

Qatargate: Αυτά είναι τα πρόσωπα «κλειδιά» στο πολύκροτο σκάνδαλο

 Εκείνος λάτρης της ιστιοπλοΐας , γέμιζε το λογαριασμό του στο Instagram με φωτογραφίες του άλλοτε να ταξιδεύει με σκάφη, άλλοτε ποζάροντας με φόντο ηλιοβασιλέματα σε παραλίες και selfies σε χιονοδρομικά κέντρα. 

Η σύντροφος της ζωής του και μητέρα του παιδιού του από την άλλη, ήταν από τις γυναίκες που μαγνήτιζε με τα τεράστια μπλε μάτια της τους πάντες. 

Εύα Καϊλή: «Με καθαρή συνείδηση θα δώσω τη μάχη για την αθωότητά μου»

Σε κάθε της εμφάνιση, είτε επρόκειτο για ομιλία στην Ευρωβουλή, είτε για μια χαλαρή συνέντευξη, τρώγοντας πρωϊνό με τη δημοσιογράφο, ήταν καλοντυμένη με ακριβά ρούχα και αξεσουάρ κι έδινε πάντα την εντύπωση της πολιτικού που δουλεύει για το κοινό καλό. 

Εύα Καϊλή: «Μου έλεγαν να μην ασχοληθώ με την πολιτική»

«Όλοι μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο, να μην προσπαθήσω καν, να μείνω σπίτι, να εργαστώ σε κάτι διαφορετικό κι εάν τους είχα ακούσει θα είχαν δημιουργήσει ένα μέλλον για μένα χωρίς εμένα να συμμετέχω. Έτσι τουλάχιστον τώρα μπορώ να πω ότι προσπάθησα», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της η Εύα Καϊλή στο Euronews. 

Qatargate: «Ξετινάζουν» τους λογαριασμούς Παντσέρι και Τζόρτζι

Η Εύα Καϊλή αμέσως μετά τις σπουδές της στην Αρχιτεκτονική ανακοίνωσε στους γονείς της την πρόθεσή της να ασχοληθεί με την πολιτική. «Δεν έχουμε λεφτά για τέτοια», ήταν η πρώτη τους αντίδραση, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια πριν από μερικά χρόνια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top