Τουρκία: Πάντρεψε την 6χρονη κόρη του με έναν 29χρονο

Την κακοποιούσε καθημερινά

Τουρκία: Πάντρεψε Την 6χρονη Κόρη Του Με 29χρονο

Μια απίστευτη ιστορία κακοποίησης ανηλίκου ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Τουρκία. 24χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως ο πατέρας της την πάντρεψε με έναν 29χρονο άνδρα όταν ήταν μόλις έξι ετών, ο οποίος την κακοποιούσε καθημερινά. 

Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση μόλις το 2020, όμως ο εφιάλτης της είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν. Το 2012, όταν ήταν 14 ετών πήγε στο νοσοκομείο λόγω ανωμαλιών που είχε παρουσιάσει η έμμηνος ρύση της. Ο γιατρός κατήγγειλε την κακοποίηση του παιδιού στην αστυνομία κι αμέσως ξεκίνησε έρευνα από την εισαγγελία, η οποία όμως στη συνέχεια αποφάσισε ότι δεν υπήρχε περιθώριο δίωξης. Μάλιστα μόλις το 2022 το κατηγορητήριο της εισαγγελίας ανέφερε ότι υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση και ότι το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης της κοπέλας έχει διαπραχθεί επανειλημμένα. 

Κακοποίηση παιδιού: «Κάθε χρόνο η χώρα μας καταγράφει 60 νέα κρούσματα»

Όπως έχει γίνει γνωστό από τα μέχρι τώρα στοιχεία ο πατέρας της 24χρονης αποφάσισε να την παντρέψει από την ηλικία των έξι ετών, παρά τις αντιρρήσεις της συζύγου του. 

Ο πατέρας καταγγέλλεται ότι έστελνε την κόρη του στο διαμέρισμα του 29χρονου Καντίρ Ιστεκλί, όταν η σύζυγός του δεν ήταν στο σπίτι. Η 24χρονη έγινε για πρώτη φορά μητέρα όταν ήταν 17 ετών. 

Ο «σύζυγός» της, της έλεγε ότι η σεξουαλική πράξη είναι παιχνίδι, όμως όταν άκουσε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή για μικρά κορίτσια που παντρεύονταν, κατάλαβε ότι ήταν και η ίδια θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. 

Πριν από δύο χρόνια υπέβαλε μήνυση στην εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης και κατέθεσε φωτογραφίες από τον φερόμενο γάμο της. Παρέδωσε επίσης φωτογραφίες της με μώλωπες σε όλο το σώμα και ηχογραφημένα ντοκουμέντα σχετικά με την κακοποίησή της. 

 Όπως κατήγγειλε η 24χρονη, οι σεξουαλικές επιθέσεις του άνδρα της ήταν συνεχείς. Εκείνος κατηγορείται για βιασμό, ωστόσο παραμένει ελεύθερος. 

Τουρκία: Τεράστιες πολιτικές αντιδράσεις

Έντονη ήταν η αντίδραση των πολιτικών κομμάτων της Τουρκίας. Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP, Ομέρ Τσελίκ, αντέδρασε στο απεχθές γεγονός και τόνισε ότι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

«Η κακοποίηση παιδιών είναι ένα καταραμένο έγκλημα που δεν θα συγχωρεθεί ποτέ», είπε.

Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης αντέδρασαν επίσης πολύ σκληρά.

Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος CHP, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε ότι όσοι κακοποίησαν σεξουαλικά το εξάχρονο παιδί θα πάθουν αυτό που τους αξίζει.

Η αρχηγός του Καλού Κόμματος IYI, Μεράλ Ακσενέρ, έκανε λόγο για ηθική παρακμή και προειδοποίησε ότι δε θα επιτρέψουν αυτό το περιστατικό να κρυφτεί κάτω από το χαλί.

Ο ηγέτης του Κόμματος Ανάπτυξης και Προόδου DEVA, Αλί Μπαμπατζάν, είπε ότι πρόκειται για βιασμό και όχι για κακοποίηση παιδιών, ενώ ο ηγέτης του Κόμματος του Μέλλοντος, Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε ότι η σεξουαλική επίθεση σε ένα εξάχρονο είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top