Πρωτοφανής χιονιάς «σάρωσε» τη Νέα Υόρκη - Το χιόνι έφτασε τα 2 μέτρα!

Δύο νεκροί από την κακοκαιρία - Ακυρώνονται πτήσεις

Η Νέα Υόρκη θάφτηκε στο χιόνι! / AP Video

Πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας «σάρωσε» τη Νέα Υόρκη που τις τελευταίες ώρες έχει κυριολεκτικά θαφτεί στο χιόνι. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ λόγω της κακοκαιρίας ακυρώνονται πτήσεις.

Μια επικίνδυνη χιονοθύελλα που ξέσπασε από την Παρασκευή παρέλυσε τμήματα της δυτικής και βόρειας Νέας Υόρκης. Οι ποσότητες του χιονιού είναι μεγάλες και το χιόνι ξεπερνά σε ορισμένα σημεία τα 5 πόδια.

χιόνια Νέα Υόρκη

Πρωτοφανής χιονόπτωση στη Νέα Υόρκη - AP Photo/Carolyn Thompson

χιόνια Νέα Υόρκη 5

Λόγω της χιονόπτωσης παρέλυσε η Νέα Υόρκη - AP Photo/Joshua Bessex

Η πιο έντονη χιονόπτωση σημειώθηκε στα νότια της πόλης. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανέφερε συνολικά ημερήσια 3 πόδια (1 μέτρο) σε πολλά μέρη κατά μήκος του ανατολικού άκρου της λίμνης Έρι. Πάνω από 3 πόδια έφτασε το χιόνι στο Αμβούργο, όπου τα συνεργεία διάσωσης κλήθηκαν να βοηθήσουν έναν κάτοικο του οποίου το σπίτι λύγισε από το βάρος!

χιόνια Νέα Υόρκη 2

Σε ορισμένες περιοχές της Νέας Υόρκης το χιόνι έφτασε τα δύο μέτρα! - AP Photo/Joshua Bessex

χιόνια Νέα Υόρκη 3

AP Photo/Joshua Bessex

χιόνια Νέα Υόρκη 4

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της χιονοθύελλας στη Νέα Υόρκη - AP Photo/Joshua Bessex

Λόγω της κακοκαιρίας τα σχολεία έκλεισαν. Οι σταθμοί Amtrak σε Buffalo, Niagara Falls και Depew έκλεισαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ πολλές πτήσεις από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Μπάφαλο Νιαγάρα ακυρώθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Σύμφωνα με τον Μαρκ Πόλονκαρζ, στέλεχος της κομητείας Έρι, σχετίζονταν με καρδιακά επεισόδια, λόγω της καταπόνησης κατά τη διάρκεια του φτιαρίσματος του χιονιού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top