Αυστραλία: 41χρονος Έλληνας αυτοκτόνησε ενώ έκανε διακοπές στη Μελβούρνη

«Τον περιμέναμε με ανυπομονησία να επιστρέψει», λέει η αδελφή του

Αυστραλία: 41χρονος Έλληνας Αυτοκτόνησε Στις Διακοπές Του

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ταξίδι ενός 41χρονου Έλληνα στην Αυστραλία, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μελβούρνη

Σύμφωνα με την ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», τίποτα δεν έδειχνε ότι ο άνδρας θα έπαιρνε την απόφαση να αυτοκτονήσει. 

Στις επικοινωνίες που είχε με την οικογένειά του, αλλά και στις αναρτήσεις του στα social media έλεγε ότι περνούσε υπέροχα, όμως για άγνωστους λόγους κι ενώ βρισκόταν στη Μελβούρνη για διακοπές έδωσε τέλος στη ζωή του. 

«Μας είναι ακόμα αδύνατο να αποδεχθούμε πως δεν είναι ζωντανός. Τον περιμέναμε με ανυπομονησία να έρθει στην Ελλάδα και να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του από το ταξίδι. Τώρα περιμένουμε να μας στείλουν την σορό του για να τον ενταφιάσουμε», δήλωσε στον «Νέο Κόσμο» η αδελφή του 41χρονου αυτόχειρα.

«Ενημερωθήκαμε από ιατροδικαστή της Μελβούρνης ότι ο αδελφό μου έβαλε τέλος στην ζωή του. Τα αίτια δεν τα γνωρίζουμε. Μας είπαν ότι έκαναν εξονυχιστική έρευνα» πρόσθεσε.

Ο 41χρονος πριν από μερικά χρόνια είχε χάσει τον πατέρα του. Στη Μελβούρνη έμενε στο σπίτι συγγενικών του προσώπων και θα επέστρεφε στην Ελλάδα στις 15 Σεπτεμβρίου. Η οικογένεια δε θέλησε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top