Τουρκία: Βουλευτής ξυλοκόπησε δημοσιογράφο σε τηλεοπτική εκπομπή

Άγριο ξύλο - Ο δημοσιογράφος λιποθύμησε

Τουρκία: Άγριο ξύλο σε τηλεοπτική εκπομπή – Πιάστηκαν στα χέρια

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε τηλεοπτικό στούντιο στην Τουρκία, όπου «άναψαν τα αίματα» σε εκπομπή του καναλιού TV100, κατά τη διάρκεια της οποίας βουλευτής κι ο σωματοφύλακάς του έδειραν δημοσιογράφο.

 

 

Ο βουλευτής κι ο δημοσιογράφος διαφώνησαν όταν η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το θέμα της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στον φυλακισμένο Κούρδο ηγέτη Σελαχετίν Ντεμιρτάς και στον Οσμάν Καβαλά, ο οποίος επίσης κρατείται φυλακισμένος χωρίς ωστόσο να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

 

 

«Η αστυνομία και το κράτος μας ανήκουν», δήλωσε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Κεμάλ Ενγκινχιούρτ. Όταν ο δημοσιογράφος Λατίφ Σιμσέκ είπε στο βουλευτή να σταματήσει, τότε εκείνος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Οι δύο άνδρες «πιάστηκαν» στα χέρια, όμως πολύ γρήγορα εμφανίστηκε ο σωματοφύλακας του βουλευτή κι οι δύο ξεκίνησαν να χτυπούν αλύπητα τον άτυχο δημοσιογράφο, ο οποίος λιποθύμησε από τα χτυπήματα. 

Τα βίντεο αποκαλύπτουν ότι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ο δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε από τον βουλευτή και τον σωματοφύλακά του - Βίντεο από Youtube

Η εκπομπή διακόπηκε και μετά από είκοσι λεπτά συνέχισε με την παρουσιάστρια και τη διοίκηση του σταθμού να ζητούν συγγνώμη και να αποδοκιμάζουν όσα συνέβησαν.

Αγιά Σοφιά: Σοκαριστικές εικόνες- Χιλιάδες παιδιά φωνάζουν «αλλαχού ακμπάρ»

Ο δημοσιογράφος Λατίφ Σιμσέκ προχώρησε σε μήνυση κατά του βουλευτή Κεμάλ Ενγκινχιούρτ, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι υπήρξε στο παρελθόν στέλεχος των Γκρίζων Λύκων. Ο εισαγγελέας, ωστόσο, διέταξε την προφυλάκιση του σωματοφύλακα, όχι όμως του βουλευτη, ο οποίος καλύπτεται από ασυλία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top