Άγριο έγκλημα στα Φίτζι: Σκότωσε τη σύζυγό του στον μήνα του μέλιτος

Το τελευταίο τηλεφώνημα του θύματος με τη γειτόνισσά της

Σε τραγωδία κατέληξε ο μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού στα νησιά Φίτζι. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, με τον σύζυγό της να κατηγορείται για τη δολοφονία της.

Ένας 38χρονος Bradley Robert Dawson από το Μέμφις κατηγορείται για τη δολοφονία της 39χρονης συζύγού του, Christe Chen Dawson. Το ζευγάρι βρισκόταν σε ένα υπερπολυτελές κατάλυμα στα νησιά Φίτζι, είτε στα  νησιά Yasawa ή στο νησί Mamanucas, όπου περνούσαν τον μήνα του μέλιτος, όπως αναφέρει η Fiji Sun.

σκότωσε τη γυναίκα του στον μήνα του μέλιτος

Πριν από τη φερόμενη δολοφονία, η γυναίκα είχε μιλήσει με γειτόνισσά της, στην οποία φέρεται να περιέγραψε πόσο όμορφα παιρνούσε στον μήνα του μέλιτος. Λίγες ώρες αργότερα, το πτώμα της βρέθηκε μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο θέρετρο στο οποίο διέμενε το ζευγάρι.

την σκότωσε στον μήνα του μέλιτος στα νησιά Φίτζι

Ο Dawson δεν ήταν «πουθενά» στο απομακρυσμένο νησί, γνωστό για τις παρθένες παραλίες, τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, τους φοίνικες, την πλούσια βλάστηση και το απομακρυσμένο περιβάλλον, μέχρι που η αστυνομία τον συνέλαβε και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 38χρονος αρνήθηκε να δώσει DNA του για ιατροδικαστική εξέταση, όταν το ζήτησε ο εισαγγελέας της αστυνομίας και αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 27 Ιουλίου στη Lautoka, των Φίτζι.

Την ίδια ώρα, στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο που ερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top