Τρόμος σε πτήση της British Airways: Έμπαζε νερά το αεροπλάνο!

Αεροσυνοδός άρχισε να βρίζει - Ο λόγος που συνεχίστηκε η πτήση

Τρόμος σε πτήση της British Airways. Ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα, άρχισαν να τρέχουν νερά από την οροφή του αεροσκάφους. 

Σε βίντεο που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα SUΝ, πάρα πολύ νερό αρχίζει ξαφνικά να μπαίνει στην καμπίνα του αεροσκάφους Airbus A380. Εκείνη την ώρα η πτήση βρισκόταν προς το τέλος της, με προορισμό τη Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. 

Το πλήρωμα του αεροσκάφους προσπάθησε να συγκρατήσει τα νερά που έπεφταν, βάζοντας πετσέτες και κουβέρτες στο πάτωμα. Ωστόσο, μία αεροσυνοδός είχε τρομοκρατηθεί αρκετά και ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Δεν μπορεί γ@μ.. το μου να συμβαίνει αυτό!». 

Τρόμος σε πτήση για την Αθήνα: Καπνοί μέσα στο αεροπλάνο!

Την ώρα του περιστατικού, οι επιβάτες αναγκάστηκαν να μεταφερθούν σε στεγνό σημείο, ενώ το πλήρωμα έβαλε μοκέτες στο πάτωμα για να σταματήσει το νερό από το να προχωρήσει στον διάδρομο. 

H British Airways δήλωσε πως ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα ασφαλείας στην πτήση, γι’ αυτό και συνεχίστηκε κανονικά μέχρι να προσγειωθεί. Με ανακοίνωσή της, η βρετανική αεροπορική εταιρεία δήλωσε πως το πρόβλημα τελικά προήλθε από τη δεξαμενή πόσιμου νερού του διώροφου αεροσκάφους, που οδήγησε στο να πλημμυρίσει το πίσω μέρος του, στο σημείο που βρίσκονται οι σκάλες για τους επιβάτες οικονομικών θέσεων. 

Eπιβάτης Μιλά Για Την Πτήση - Θρίλερ Από Αθήνα - Θεσσαλονίκη 

«Δεν υπήρξε καμία στιγμή πρόβλημα ασφάλειας, το πρόβλημα εντοπίστηκε στην τροφοδοσία του πόσιμου νερού», ανέφερε η εταιρεία. «Η πτήση συνεχίστηκε με ασφάλεια μέχρι την Ουάσιγκτον και προσγειώθηκε κανονικά. Μια ελαττωματική βαλβίδα αντικαταστάθηκε και το πρόβλημα λύθηκε, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε το περασμένο Σάββατο στη Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ». 

«Η εταιρεία δεν περιλαμβάνει εν πτήσει... καταρράκτες στις προσφερόμενες υπηρεσίες της. Το πλήρωμα ευχαριστούσε το Θεό που η διαρροή έγινε προς το τέλος του διατλαντικού ταξιδιού. Υπήρχαν και κάποιοι που άρχισαν να ψελλίζουν προσευχές, αλλά το πλήρωμα ενήργησε με επαγγελματισμό στη διάρκεια του περιστατικού», δήλωσε στη Sun υπάλληλος της British Airways. 

Χαμός σε πτήση στα Χανιά: Βρετανός τουρίστας έριξε μπουνιά στον πιλότο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top