Κάσια Γκαλιάνο: «Η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ φοβόταν για τη ζωή της»

Τι λέει ο κρυφός σύντροφός της για τον θάνατό της

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της πρώην πριγκίπισσας του Κατάρ, Κάσια Γκαλιάνο, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στη βίλα της στη Μαρμπέλα της Ισπανίας. Η πρώτη εκτίμηση για τα αίτια θανάτου της ήταν υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών, όμως τώρα ο κρυφός σύντροφός της αποκάλυψε ότι φοβόταν για τη ζωή της, αφού δύο μήνες πριν από τον θάνατό της είχε πέσει θύμα επίθεσης και ληστείας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, άγνωστοι εισέβαλαν στο πολυτελές ρετιρέ της πρώην πριγκίπισσας του Κατάρ, της επιτέθηκαν και τη λήστεψαν. 

Νεκρή η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, Κάσια

Ισχυρίστηκε επίσης ότι ποτέ δε θα έβαζε τέλος στη ζωή της, παρά τη σκληρή δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύζυγό της, Abdelaziz bin Khalifa Al Thani για την επιμέλεια των τριών παιδιών τους. 

Κάσια Γκαλιάνο: «Την είχαν χτυπήσει άσχημα»

Σε συνέντευξή του στη Daily Mail, ο φίλος της Κάσια Γκαλιάνο περιέγραψε τι συνέβη δύο μήνες πριν από τον θάνατό της στο πολυτελές διαμέρισμά της στη Μαρμπέλα. 

 

 

«Τη λήστεψαν στο σπίτι της πριν από μερικούς μήνες. Αυτοί οι τύποι της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν αρκετά άσχημα κι έκλεψαν πολλά από τα πράγματά της. Τραυματίστηκε αρκετά άσχημα στο πρόσωπό της», είπε και συνέχισε:

«Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε, αλλά περιμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη. Χρειάστηκαν τέσσερις ημέρες μέχρι να βρεθεί, οπότε το σώμα της βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης».

Αποκάλυψε επίσης, ότι η πρώην πριγκίπισσα, η οποία είχε πάνω από 500.000 ακολούθους στο Instagram και συναναστρεφόταν με αστέρες του Hollywood, πριν από τον θάνατό της, του είχε στείλει ένα μήνυμα στο οποίο ανέφερε μόνο ότι πάει για ύπνο. 

 

 

Την επόμενη μέρα της τηλεφώνησε και αρχικά δεν ανησύχησε που δεν του απάντησε. Αργότερα όμως μέσα στη μέρα, όταν δεν του απάντησε και στα μηνύματα που της έστειλε, άρχισε να ανησυχεί πολύ. 

Πήγε από το διαμέρισμά της, αλλά κανείς δεν απάντησε. Τελικά η αστυνομία ειδοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου, τέσσερις μέρες αργότερα, από μία από τις 17χρονες δίδυμες κόρες της που ζει στο Παρίσι, καθώς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της.

Κάσια Γκαλιάνο: Αυτοκτονία ή δολοφονία ο θάνατός της;

Οι αστυνομικοί, με τη βοήθεια της πυροσβεστικής μπήκαν στο διαμέρισμα της Γκαλιάνο και τη βρήκαν νεκρή πάνω στο κρεβάτι της. Δίπλα της βρισκόταν ο πιστός της σκύλος, Honey. Δεν υπήρξαν σημάδια βίας ή παραβίασης του διαμερίσματος κι έτσι η αστυνομία δεν αντιμετώπισε τον θάνατο της πρώην πριγκίπισσας ως ύποπτο.

«Ακόμα δεν το πιστεύω, πώς θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο; Δεν αυτοκτόνησε, πρέπει να μάθουμε τι συνέβη γιατί φοβόταν για τη ζωή της», δήλωσε ο φίλος της.

 

 

Μιλώντας στην εκπομπή «It’s Already Eight O’Clock» του ισπανικού τηλεοπτικού καναλιού Telecinco, επέμεινε ότι δεν ήταν σε υπερβολική κατάθλιψη εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης της με τον 73χρονο πρώην σύζυγό της για τις κόρες τους. 

«Δεν ήταν λυπημένη, η Κάσια δεν αυτοκτόνησε», είπε.

Υποστήριξε ακόμα πως η πρώην πριγκίπισσα αποτελούσε εύκολο στόχο, λόγω των σχέσεών της με τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ, αφού δεν είχε καν ασφάλεια.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η κ. Γκαλιάνο μπορεί να πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων σε συνδυασμό με αλκοόλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο σπίτι της, βρέθηκε ένας αριθμός ανοιγμένων συσκευασιών με φάρμακα.

 

 

Η νεκροψία διενεργήθηκε από έναν μόνο γιατρό στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής στη Μάλαγα, σε μια ακόμη ένδειξη ότι ο θάνατός της δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος. Οι ισπανικές αυτοψίες σε ποινικές έρευνες απαιτούν κανονικά δύο γιατρούς.

Περαιτέρω μικροσκοπικές εξετάσεις σε δείγματα από το σώμα της διεξάγονται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας της Σεβίλλης, αφού η αρχική νεκροψία δεν κατάφερε να καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο πέθανε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πηγές ανέφεραν ότι οι εξετάσεις θα μπορούσαν να βοηθήσουν να προσδιοριστεί εάν το αλκοόλ που βρέθηκε στο σώμα της είχε καταναλωθεί από την ίδια ή είχε παραχθεί μετά το θάνατό της ως αποτέλεσμα της αποσύνθεσης.

«Ζω σε χρυσό κλουβί»

Η Κάσια Γκαλιάνο, πολωνικής καταγωγής, μεγάλωσε στο Λος Άντζελες. Στα 19 της γνώρισε τον πρίγκιπα σύζυγό της από το Κατάρ και παρά τα 28 χρόνια που είχαν διαφορά ηλικίας τον παντρεύτηκε και απόκτησαν τρεις κόρες. 

 

 

Το ζευγάρι χώρισε το 2007 και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Women’s World, είχε ισχυριστεί ότι αναγκάστηκε να πουλήσει κάποια από τα κοσμήματά της για να τα βγάλει πέρα. 

Είχε περιγράψει μάλιστα τη ζωή της σαν να ζούσε σε «χρυσό κλουβί» και πως ήθελε την ελευθερία της από τον πρώην σύζυγό της. 

«Τα χρήματα είναι κατάρα γιατί σε απομονώνουν από πολλούς ανθρώπους. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος», είχε πει τότε.

Η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών της

Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε σκληρή δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια των παιδιών τους. Τον Απρίλιο είχε ταξιδέψει στο Παρίσι για νομικές ακροάσεις, στο πλαίσιο της διαμάχης αυτής. 

Το γαλλικό δικαστήριο όμως αποφάσισε ότι τα κορίτσια θα πρέπει να μείνουν προσωρινά μαζί με τον πατέρα τους, καθώς η Κάσια Γκαλιάνο ήταν επιρρεπής σε νευρικές κρίσεις κι είχε επισκεφθεί κλινικές αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

 

 

Η πρώην πριγκίπισσα ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μία από τις κόρες τους, κάτι που ο ίδιος αρνιόταν. 

Η Εισαγγελία του Παρισιού ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς του κοριτσιού ότι την άγγιζε ανάρμοστα μεταξύ των ηλικιών εννέα και 15 ετών και την ανάγκαζε να μοιράζεται μερικές φορές το κρεβάτι με τον πατέρα της.

Άλλοι φίλοι της άτυχης 45χρονης φέρονται να έχουν απορρίψει τους ισχυρισμούς ότι έπινε ή έπαιρνε ναρκωτικά και λένε ότι ζούσε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, απολαμβάνοντας τη γιόγκα και το τρέξιμο.

 

 

Η Γαλλίδα δικηγόρος της, Sabrina Boesch, δήλωσε στη Le Parisien ότι η πελάτισσά της ήταν συντετριμμένη από τη διαδικασία επιμέλειας και τις αποκαλύψεις στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι η πρώην πριγκίπισσα πέθανε από θλίψη.

Δημοσιεύματα γαλλικών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο πρώην σύζυγός της, ανάγκαζε τις κόρες του να κοιμούνται στο δωμάτιο των υπηρετών του παμπάλαιου παρισινού σπιτιού του, 50.000 τετραγωνικών μέτρων, στο όγδοο διαμέρισμα, αφού επισκέπτονταν τη μητέρα τους, μέχρι να ζητήσουν συγγνώμη.

Ο ίδιος εξορίστηκε στο Παρίσι, μετά από πραξικόπημα υπό την ηγεσία του ετεροθαλούς αδελφού του Hamad bin Khalifa Al Thani το 1995.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top