Ουκρανία: «Αν ο Πούτιν χάσει τον πόλεμο, θα τον σκοτώσουν!»

Βάλλεται από παντού ο Ρώσος πρόεδρος - Τι εκτιμούν κορυφαίοι αναλυτές

Βάλλεται από παντού ο Πούτιν. Τι εκτιμούν κορυφαίοι αναλυτές - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο Πούτιν βάλλεται από παντού. Μετά τις φήμες για την υγεία του, Ρώσοι ολιγάρχες τον καλούν να σταματήσει τον πόλεμο, ενώ κορυφαίοι αναλυτές εκτιμούν πως εάν δεν κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία, θα τον δολοφονήσουν. 

Η Ρωσία επιτίθεται συνολικά στην Ουκρανία - Γιατί γενικεύει τον πόλεμο

Βάλλεται από παντού ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν. Δεν είναι μόνο οι φήμες για την υγεία του που κλονίζουν το προφίλ του «πανίσχυρου ηγέτη».

Ουκρανία: Τι θα ανακοινώσει ο Βλαντίμιρ Πούτιν στις 9 Μαΐου;

Αυτο-εξόριστοι Ρώσοι ολιγάρχες τον καλούν να σταματήσει τον πόλεμο, τη στιγμή που στελέχη μυστικών υπηρεσιών της Μόσχας του γυρνούν για πρώτη φορά την πλάτη.

Βλαντίμιρ Πούτιν

Ο «πεινασμένος επενδυτής», όπως είναι γνωστός ο Μ. Φρίντμαν, ο πρώτος ολιγάρχης που τάχθηκε κατά της εισβολής στην Ουκρανία, προειδοποιεί ότι αν οι συγκρούσεις συνεχιστούν... θα ρημάξουν και τις δύο χώρες.

Ο εξόριστος Ο. Τινκόφε δήλωσε ότι γυρίζοντας την πλάτη στον Πούτιν έχασε... τα πάντα, αλλά όχι την ψυχή του, ενώ ο Μ. Κοντορκόφσκι αποκαλεί τον Ρώσο Πρόεδρο «εχθρό της ανθρωπότητας και τρελό».

Ο πόλεμος τον έχει κάνει κυριολεκτικά τρελό! Αυτός δε θα είναι ο τελευταίος πόλεμος. Το επόμενο βήμα θα είναι οι χώρες της Βαλτικής.

«Απέναντι στον Πούτιν το ισχυρό μπλοκ των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών»

Τις επιλογές του Πούτιν έχουν αρχίσει να αμφισβητούν μέχρι και τα μέλη του «siloviki», του πανίσχυρου ρωσικού μπλοκ που συσπειρώνει στελέχη των μυστικών υπηρεσιών. «Του την έχουν... στημένη αν δεν νικήσει τον πόλεμο», λένε ειδικοί. 

«Πολεμά για να παρεμείνει στην εξουσία. Αν χάσει την εξουσία, θα τελειώσει. Εννοώ... τελείωσε! Θα είναι στον άλλον κόσμο. Συμφωνώ απολύτως σε αυτό», εκτιμά απόστρατος Αμερικανός στρατηγός.

Βλαντίμιρ Πούιτιν πόλεμος

Την ίδια ώρα, ο Ρώσος ολιγάρχης Άλεξ Κονανίκιν, δίνει αμοιβή εκατομμυρίων δολαρίων για το κεφάλι του Πούτιν.

Αν το άτομο που συλλάβει τον Πούτιν αποδεχθεί την πρότασή μου, θα μεκάνει πολύ χαρούμενο. Εκατομμύρια ανθρώπων θα πανηγύριζαν για τον θάνατό του.Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Πούτιν

Τρίτο «δύσκολο» πεδίο για τον Πούτιν... η υγεία του. Οι φήμες που τον θέλουν να έχει καρκίκο... οργιάζουν. 

Η New York Post αναφέρει ότι ο Πούτιν μάλλον θα υποβληθεί σε χειρουργείο για τον καρκίνο και ότι θα μεταφέρει την εξουσία στον επικεφαλής της ασφάλειας της Ρωσίας, Νικολάι Πατρούσεφ. 

Βλαντίμιρ Πούτιν υγεία

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top