Πέταξαν ντομάτες στον Μακρόν στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις εκλογές

Πανικός στη λαϊκή αγορά του Κερζί - Ψύχραιμος ο Γάλλος Πρόεδρος

Ο Εμανουέλ Μακρόν πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις προεδρικές εκλογές της Κυριακής, στις οποίες εξελέγη Πρόεδρος για μία δεύτερη πενταετία.

Μεγάλη νίκη Μακρόν - Τα επόμενα βήματα μέχρι τις βουλευτικές εκλογές

Ο Γάλλος Πρόεδρος επισκέπτηκε την περιοχή του Κερζί, μια από τις πλέον υποβαθμισμένες της χώρας. Κατά τη διάρκεια της βόλτας του στην τοπική αγορά, ο Μακρόν είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους, πολλοί εκ των οποίων προτίμησαν την αποχή στις προεδρικές εκλογές, ενώ δεν έλειψαν και τα μικροεπεισόδια που προς στιγμή θορύβησαν τους άνδρες ασφαλείας του Γάλλου προέδρου.

Συγκεκριμένα, ένας άντρας πέταξε ντομάτες στον Γάλλο Πρόεδρο, κάτι που προκάλεσε πανικό στο σημείο. Οι σωματοφύλακες του Μακρόν άνοιξαν μία ομπρέλα για να τον προστατεύσουν, αλλά ο ίδιος παρέμεινε αρκετά ψύχραιμος και δεν έχασε την καλή του διάθεση. 

Πέταξαν ντομάτες στον Μακρόν

Οι σωματοφύλακες του Μακρόν τον προστατεύουν από τις... ντομάτες

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επισκέπτηκε την περιοχή του Κερζί λίγες μέρες μετά τις εκλογές

Ο Γάλλος Πρόεδρος δε χάνει την καλή του διάθεση μετά τη νίκη του στις εκλογές

O νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας, του οποίου το όνομα θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη εβδομάδα, θα είναι κάποιος που θα επικεντρώσει την προσοχή του «στα κοινωνικά, στα περιβαλλοντικά και στα αναπτυξιακά ζητήματα», δήλωσε ο Εμανουέλ Μακρόν κατά την επίσκεψή του στη λαϊκή αγορά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top