Μακρόν: Η viral φωτογραφία με το ανοιχτό πουκάμισο και το δασύτριχο στήθος

Προσωπικές φωτογραφίες του Εμανουέλ Μακρόν λίγο πριν τις εκλογές

Ο Εμανουέλ Μακρόν ετοιμάζεται να δώσει μία μάχη «στήθος με στήθος» με τη Μαρί Λεπέν στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας την Κυριακή 24 Απριλίου. Έτσι, αποφάσισε να δείξει και κυριολεκτικά… το στήθος του στους ψηφοφόρους. 

Γαλλία: Στην τελική ευθεία για την εκλογή προέδρου με φαβορί τον Μακρόν

Η προσωπική φωτογράφος του Γάλλου Προέδρου Soazig de la Moissonnière ανήρτησε μία νέα σειρά φωτογραφιών του Μακρόν από την προεκλογική περιοδεία του. Ο 45χρονος Εμανουέλ απεικονίζεται σε πιο χαλαρές και καθημερινές στιγμές.

Μάλιστα, ένα από τα στιγμιότυπα έγινε αντικείμενο έντονης συζήτησης στα social media, καθώς σε αυτό ο Εμανουέλ Μακρόν εμφανίζεται με ανοιχτό το πουκάμισό του έτσι ώστε να φαίνεται το δασύτριχο στήθος του. 

Η φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν με ανοιχτό πουκάμισο που συζητήθηκε έντονα

Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν 

Ο Μακρόν αγκαλιάζει την Μπριζίτ, φορώντας ένα απλό κοντομάνικο μπλουζάκι

Εμανουέλ Μακρόν

Εμανουέλ Μακρόν 

Εμανουέλ Μακρόν

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η προσωπική φωτογράφος του Μακρόν προσπαθεί να δείξει την πιο «οικεία» και προσιτή πλευρά του λίγες μέρες πριν την τελική αναμέτρηση στις κάλπες. Άλλωστε, ο Γάλλος Πρόεδρος έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές για την «απόμακρη» στάση του ως πολιτικός. Πάντως, η σέξι φωτογραφία με το ανοιχτό πουκάμισο λέγεται πως είναι μία προσπάθεια ώστε να επηρεαστούν οι νεότεροι ψηφοφόροι της Γαλλίας.

Εμανουέλ Μακρόν

Εμανουέλ Μακρόν

Στα υπόλοιπα στιγμιότυπα της Soazig de la Moissonnière ο Μακρόν αγκαλιάζει την γυναίκα του Μπριζίτ και κοιτούν έξω από το παράθυρο, ανεβαίνει στο βήμα για να μιλήσει, ενώ δείχνει πολύ ενθουσιασμένος και μετά το τέλος της ομιλίας του.

Την Κυριακή αναμένεται ένα μεγάλο εκλογικό ντέρμπι στη Γαλλία. Η Λεπέν τις τελευταίες εβδομάδες μειώνει σταθερά το προβάδισμα του Μακρόν στις δημοσκοπήσεις. Αν και τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το ρεύμα γυρίζει στην τελική ευθεία, με τον Μακρόν να προηγείται πλέον κατά μέσο όρο με 54% έναντι 46% της Λεπέν στη συγκεντρωτική δημοσκόπηση Poll of Polls του POLITICO. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top