Νεκρή 8χρονη στην Ισπανία - Ο αέρας σήκωσε φουσκωτό παιχνίδι

Οκτώ παιδιά τραυματίστηκαν - Παρόμοιο περιστατικό στην Τασμανία πριν 1 μήνα

Βίντεο από το παρόμοιο περιστατικό που είχε συμβεί τον περασμένο μήνα στην Τασμανία/ Δελτίο ειδήσεων Star

Ένα 8χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του σήμερα στην πόλη Μισλάτα κοντά στη Βαλένθια της Ισπανίας, όταν ένας δυνατός άνεμος σήκωσε το φουσκωτό κάστρο, μέσα στο οποίο βρισκόταν.  

Το άτυχο κορίστια έπαιζε μαζί με οκτώ ακόμα παιδιά μέσα στο φουσκωτό παιχίδι. Ο αέρας πήρε ξαφνικά το κάστρο και το σήκωσε ψηλά, με αποτέλεσμα όταν προσγειώθηκε ξανά, η 8χρονη να χτυπήσει στο κεφάλι της. Μετά από 12 ώρες στο νοσοκομείο, η μικρή κατέληξε, ενώ ένα ακόμα κορίτσι, ηλικίας 4 ετών είναι σοβαρά τραυματισμένο και παραμένει στο νοσοκομείο.  

Τα υπόλοιπα επτά παιδιά ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία, για να διαπιστωθεί αν ο τραυματισμός των παιδιών οφείλεται σε ανθρώπινη αμέλεια.  

Αυστραλία: Πέντε παιδιά νεκρά σε σχολική γιορτή

Ένα παρόμοιο δυστύχημα είχε συμβεί στο Ντέβονπορτ της Τασμανίας τον περασμένο μήνα, όταν ο άνεμος σήκωσε ένα φουσκωτό κάστρο σχεδόν σε 10 μέτρα ύψος. Μέσα στο κάστρο βρίσκονταν εννιά μαθητές από τους οποίους οι έξι κατέληξαν. Ήταν όλα παιδιά ηλικίας 11 έως 12 ετών.  

Στην Ελλάδα, τον Απρίλιο του 2014 ο 13χρονος Βασίλης είχε χάσει τη ζωή του όταν μαζί με την αδερφή του είχε μπει σε μεγάλη φουσκωτή μπάλα που βρισκόταν σε πισίνα. Το περιστατικό σημειώθηκε σε λούνα παρκ του Ελληνικού, όταν ο άερας σήκωσε την μπάλα και την παρέσυρε σε κιγκλιδώματα και τελικά έπεσε και σφηνώθηκε σε άλλο παιχνίδι. Ο Βασίλης πέθανε από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ η αδερφή του τραυματίστηκε σοβαρά στον πνεύμονα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top