Άλεκ Μπάλντουιν: Νέες μαρτυρίες για «καταλάθος» πυροβολισμούς στα γυρίσματα

Τι οδήγησε τελικά στην εκπυρσοκρότηση του όπλου του γνωστού ηθοποιού;

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την εκπυρσοκρότηση όπλου που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν/ (24/10/21)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την εκπυρσοκρότηση του όπλου του Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της Halyna Hutchins. 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της έρευνας, πριν το περιστατικό είχαν υπάρξει άλλες τρεις περιπτώσεις λανθασμένου πυροβολισμού στα γυρίσματα. 

Ηθοποιός καταγγέλει τον Άλεκ Μπάλντουιν για «ανευθυνότητα» στα γυρίσματα

Τα μέλη της παραγωγής αποκάλυψαν ότι η μία περιελάμβανε τον κασκαντέρ του Άλεκ που πυροβόλησε με άσφαιρο όπλο, αφού του είπαν ότι το όπλο ήταν ασφαλές. 

Άλεκ Μπάλντουιν: Πρώτη φορά μετά τον θάνατο της συνεργάτιδας του στο «Rust»

Σε μια άλλη περίπτωση, μια νεαρή γυναίκα που εργαζόταν στο τμήμα σκηνικών «αυτοπυροβολήθηκε στο πόδι» πάλι με ένα άσφαιρο όπλο. 

Μια νέα αναφορά που δημοσιεύτηκε στους Los Angeles Times την Κυριακή αποκάλυψε ότι υπήρχαν τουλάχιστον άλλα τρία επικίνδυνα περιστατικά στα γυρίσματα του Rust πριν σκοτωθεί η διευθύντρια φωτογραφίας. 

H Halyna Hutchins έχασε τη ζωή της στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» στις 21/10 / AP

Οι Times πήραν συνέντευξη από πολλά μέλη της παραγωγής κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους.

Άλεκ Μπάλντουιν: Έχει τελικά ευθύνη για τη δολοφονία ο ηθοποιός;

Ο ένας ισχυρίστηκε ότι υπήρξαν πολλά περιστατικά που αποδεικνύουν τη μη τήρηση της ασφάλειας κατά τη διάρκεια της παραγωγής, αναφέροντας το γεγονός ότι δεν υπήρχε γιατρός στο σετ κατά τη διάρκεια της προπαραγωγής.

«Κάποιος έριξε ένα κομμάτι νεροχύτη και με μαχαίρωσε στο χέρι. Έπρεπε να το φροντίσω μόνος μου και ακόμα θεραπεύομαι από αυτό», δήλωσε ένας εργαζόμενος στην παραγωγή.

Στο μεταξύ, ο Άλεκ Μπάλντουιν χθες μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας: «Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό. Πόσες σφαίρες έχουν πέσει σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές τα τελευταία 75 χρόνια; Αυτή είναι η Αμερική. Πόσες σφαίρες έχουν ξεφύγει, σχεδόν όλες δεν έχουν προκαλέσει κάποιο δυστύχημα» είπε ο Άλεκ Μπάλντουιν στους δημοσιογράφους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top