Ηθοποιός καταγγέλει τον Άλεκ Μπάλντουιν για «ανευθυνότητα» στα γυρίσματα

«Ο Άλεκ Μπάλντουιν είναι ο μόνος που δεν έλεγξε το όπλο του»

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την εκπυρσοκρότηση όπλου που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν/ (24/10/21)

Νέα ανατροπή έρχεται στην υπόθεση εκπυρσοκρότησης του όπλου του Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», η οποία οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό της διευθύντριας φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς. 

Παρόλο που έως τώρα οι ευθύνες για το τραγικό συμβάν βάραιναν μέλη της παραγωγής και όχι τον ίδιο τον ηθοποιό που πυροβόλησε, μία νέα μαρτυρία εγείρει ερωτήματα. 

Άλεκ Μπάλντουιν: Έχει τελικά ευθύνη για τη δολοφονία ο ηθοποιός;

Ο Ίαν Χαντσον, ο οποίος συμμετείχε επίσης στην ταινία, καταγγέλλει στο TMZ πως ο Άλεκ Μπάλντουιν ήταν ανεύθυνος και πως «ήταν ο μόνος που δεν έλεγξε το όπλο του». 

Ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, όλα τα μέλη του καστ έλεγχαν πως τα όπλα τους ήταν άδεια τουλάχιστον δύο με τρεις φορές πριν το γύρισμα της κάθε σκηνής. 

Άλεκ Μπάλντουιν: Ήταν ο βοηθός σκηνοθέτη υπεύθυνος για το ατύχημα;

Ωστόσο, ο Άλεκ Μπάλντουιν φέρεται να μην έκανε ποτέ έλεγχο του όπλου του: «Όλοι οι ηθοποιοί, που είναι και πιο έμπειροι από εμένα τσέκαρα όλοι τα όπλα τους. Ο Μπάλντουιν ήταν ο μόνος που βασίστηκε στον βοηθό σκηνοθέτη, Ντέιβ Χολς, ο οποίος και τον διαβεβαίωσε ότι δεν είχε σφαίρες», αναφέρει ο Ίαν Χαντσον. 

Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός επιβεβαίωσε τα λεγόμενα και άλλων συναδέλφων του ότι η παραγωγή του «Rust» δεν τηρούσε γενικά τους κανόνες ασφαλείας. 

Ο Άλεκ Μπάλτουιν πήγε στην κηδεία της 42χρονης που σκότωσε καταλάθος

«Δεν ένιωθα ασφαλής, υπήρχαν τόσα όπλα στο σετ και καμία προστασία για τους ηθοποιούς, παρά μόνο για τον εξοπλισμό», αναφέρει. 
Μεταξύ άλλων, ο Ίαν Χαντσον αναφέρει πως δεν κατήγγειλε νωρίτερα την ανασφάλεια που επικρατούσε, καθώς φοβόταν πως θα προκαλέσει πρόβλημα και θα χάσει τη δουλειά του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top