Άλεκ Μπάλντουιν: Ήταν ο βοηθός σκηνοθέτη υπεύθυνος για το ατύχημα;

Η παραγωγή είχε κάνει εξάσκηση με το επίμαχο όπλο 

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την εκπυρσοκρότηση όπλου που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν/ (24/10/21)

Η εκπυρσοκρότηση του όπλου του Άλεκ Μπάλντουιν οδήγησε στον θάνατο της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» την περασμένη Παρασκευή. 

Άλεκ Μπάλντουιν: Έχει τελικά ευθύνη για τη δολοφονία ο ηθοποιός;

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ, ενώ νέες πληροφορίες αναφέρουν πως υπεύθυνος για το ατύχημα είναι ο βοηθός σκηνοθέτη, ο οποίος ήταν αρμόδιος για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας στο σετ. 

Το σημείο των γυρισμάτων όπου σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα/ AP

Ο Ντέιβ Χολς φαίνεται πως ήταν επιβαρυμένος με πολλές καταγγελίες για αδιαφορία στην τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας σχετικά με τα όπλα και τα πυρομαχικά αλλά και για ανάρμοστη συμπεριφορά. 

Ο Άλεκ Μπάλτουιν πήγε στην κηδεία της 42χρονης που σκότωσε καταλάθος

Ο Χολς έχει ήδη ταυτοποιηθεί ως ο άνθρωπος που έδωσε στον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν το όπλο εξαιτίας του οποίου έχασε τη ζωή της η Χαλίνα Χάτσινς.

Φωτογραφία από την ιδιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη της Χαλίνα Χάτσινς/ AP

Το τηλεφώνημα των συντελεστών της ταινίας στην άμεση δράση αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα ήθρε στη δημοσιότητα, ενώ μία γυναίκα ακούγεται να βρίζει τον βοηθό σκηνοθέτη και να τον κατηγορεί ότι δεν είχε ελέγξει τα όπλα. 

Η παραγωγή είχε κάνει εξάσκηση με το επίμαχο όπλο 

Επιπλέον, σύμφωνα με το TMZ, μέλη της παραγωγής φέρεται να χρησιμοποιούσαν το επίμαχο όπλο για εξάσκηση σε στόχους.

Άλεκ Μπάλντουιν: Δε γνώριζε ότι το όπλο ήταν γεμάτο με αληθινές σφαίρες

Την ίδια ώρα, από συνέντευξη της υπεύθυνης οπλουργού, περίπου ένα μήνα πριν το συμβάν, προκύπτει πως η ίδια ήταν άπειρη για μια τόσο σοβαρή, όσο και επικίνδυνη αρμοδιότητα ενώ είχε αποκαλύψει πως στην προηγούμενη δουλειά της δεν ήταν σίγουρη αν μπορούσε να αναλάβει μία τέτοια ευθύνη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top