Βέλγιο: Reality προτείνει σε αγνώστους να συναντηθούν για να κάνουν παιδί

Οι υπεύθυνοι καλούν όσους επιθυμούν να γίνουν γονείς να δηλώσουν συμμετοχή

μαμά και μωρό

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει reality στο Βέλγιο το οποίο προτείνει σε άγνωστα άτομα να συναντηθούν δυο, τρείς ή τέσσερις φορές για να κάνουν μαζί ένα παιδί και να το μεγαλώσουν. 

Πραγματικά reality επιβίωσης που δεν έχουν έρθει στην ελληνική TV!

Το reality προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό VTΜ και χθες προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Θέλω ένα παιδί». Στο εν λόγω επεισόδιο μια 40χρονη φαρμακοποιός εξηγούσε πως απέκτησε παιδί με ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων που δεν τους γνώριζε από πριν.

Η παραγωγή δηλώνει πως θέλει να σπάσει το ταμπού της προγραμματισμένης συνεπιμέλειας, ενώ οι υπεύθυνοι καλούν όσα άτομα επιθυμούν να γίνουν γονείς να δηλώσουν συμμετοχή.

H φλαμανδική εκπομπή όμως το πάει πιο μακριά. Επιτρέπει σε περισσότερα από δυο άτομα (πχ ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων και μια ελεύθερη γυναίκα) έως και τέσσερα συνολικά άτομα, να αποκτήσουν και να αναθρέψουν μαζί ένα παιδί χωρίς να συνάψουν ερωτικές σχέσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που το reality της οικογένειας Kardashian τελειώνει

Η ιδέα είναι δανεισμένη από την βρετανική εκπομπή «Strangers make babies», ενώ σύμφωνα με την παραγωγή οι υποψήφιοι θα παρακολουθούνται από ψυχολόγους, έναν γιατρό και έναν δικηγόρο, οι οποίοι θα τους καθοδηγήσουν στη διαδικασία και θα καθορίσουν το πλαίσιο προστασίας του παιδιού που θα γεννηθεί για την αποφυγή μετέπειτα συγκρούσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top