ΗΠΑ: Νιόπαντρο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό - Έκαναν κάμπινγκ και εξαφανίστηκαν

Είχαν μιλήσει για «έναν περίεργο άνδρα»

ζευγάρι

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός ζευγαριού στη Γιούτα των ΗΠΑ. Οι δύο γυναίκες είχαν κατασκηνώσει κοντά στην πόλη Μόαμπ όταν ξαφνικά τα ίχνη τους χάθηκαν στις 14 Αυγούστου. 

Η 38χρονη Crystal Turner με την 24χρονη Kylen Schulte βρέθηκαν μετά από λίγες ημέρες νεκρές, ενώ στο σώμα τους έφεραν τραύματα από πυροβολισμούς. Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει κάνει κάποια σύλληψη ούτε έχει ταυτοποιήσει τον δράστη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με γονείς και φίλους του νιόπαντρου ζευγαριού, οι δύο γυναίκες είχαν επιλέξει έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Τους άρεσε να μένουν στη φύση, μετακινούνταν και ζούσαν σε ένα βαν, ενώ όταν ο καιρός το επέτρεπε, κοιμούνταν έξω από αυτό. 

Η αναζήτηση άρχισε όταν οι γυναίκες σταμάτησαν να απαντούν σε κλήσεις της οικογένειας. Στις 16 Αυγούστου, η 38χρονη δεν εμφανίστηκε στη δουλειά της με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Οι σοροί τους εντοπίστηκαν από εθελοντή που βοηθούσε στις έρευνες των Αρχών. 

Φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν ότι οι γυναίκες τους είχαν μιλήσει για έναν «περίεργο άνδρα» ο οποίος τους δημιουργούσε προβλήματα στο κάμπινγκ. Μάλιστα, είχαν πει ότι σκόπευαν να μετακινηθούν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top