Μαϊάμι: Ανασύρθηκε νεκρό 7χρονο κορίτσι από τα χαλάσματα του κτιρίου

Στους 20 οι νεκροί από την κατάρρευση πολυώροφης πολυκατοικίας

Ένατη μέρα ερευνών στα χαλάσματα του κτιρίου που κατέρρευσε στο Μαϊάμι- βίντεο ΑΡ

Σε 20 αυξήθηκε σήμερα ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση του πολυώροφου κτιρίου στο Μαϊάμι, την περασμένη εβδομάδα. Οι διασώστες ανέσυραν δύο ακόμη σορούς, ανάμεσά τους και η σορός της 7χρονης κόρης ενός πυροσβέστη. Είναι το τρίτο παιδί που έχει ανασυρθεί από τα ερείπια.

Μαϊάμι: Νεκρός ανασύρθηκε ο 21χρονος Έλληνας φοιτητής

Η δήμαρχος της κομητείας του Μαϊάμι-Ντέιντ, Ντανιέλα Λιβάιν Κάβα, δήλωσε πως ο εντοπισμός της 7χρονης ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για τους διασώστες, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε μια πρωτόγνωρη μάχη με τον χρόνο αναζητώντας επιζώντες, ακόμη κι αν οι ελπίδες έχουν σχεδόν εξανεμιστεί.

To πολυώροφο κτίριο που κατέρρευσε μερικώς στο Μαϊάμι στις 24/6- φωτογραφία ΑΡ

To πολυώροφο κτίριο που κατέρρευσε μερικώς στο Μαϊάμι στις 24/6- φωτογραφία ΑΡ

Η επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό των θυμάτων στα συντρίμμια ανεστάλη χθες λόγω επικινδυνότητας του κτιρίου. Συνεχίστηκε όμως σήμερα με μεγαλύτερη προσοχή, υπό τον φόβο επερχόμενου κυκλώνα που θα μπορούσε να πλήξει τη Φλόριντα τις επόμενες ημέρες. 

Συνολικά 128 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται για ένατη μέρα, με τις αρχές να φοβούνται πως έχουν θαφτεί κάτω από τόνους μπετόν και μετάλλων.

Μαϊάμι - Κατάρρευση κτιρίου: Βρέθηκαν κι άλλοι σοροί στα χαλάσματα

Κανένας άνθρωπος δεν έχει ανασυρθεί ζωντανός από τα συντρίμμια, από τις πρώτες ώρες που το δωδεκαώροφο συγκρότημα κατέρρευσε εν μέρει, στις 24 Ιουνίου, την ώρα που οι ένοικοί του κοιμόντουσαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top