Έγινε εκατομμυριούχος από τη μια στιγμή στην άλλη

Έμαθε ότι ο πατέρας του είναι διάσημος σχολιαστής αγώνων πυγμαχίας

Ο 40χρονος

Η ιστορία του 40χρονου Σάιμον Έντουαρτς θυμίζει πολύ σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Δε γνώρισε ποτέ τους βιολογικούς του γονείς, καθώς υιοθετήθηκε όταν ήταν μωρό κι έζησε όλη του τη ζωή σε μια μικρή πόλη της Ιρλανδίας, όπου εργάζεται σε ένα γήπεδο ποδοσφαιρικής ομάδας.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να αναζητήσει τις ρίζες του και το ταξίδι αυτό του επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη. Έμαθε πως ο βιολογικός του πατέρας είναι ο θρυλικός σχολιαστής αγώνων πυγμαχίας, Μπομπ Σέρινταν, ο οποίος είχε περιγράψει το 1974 και την περίφημη μονομαχία του Μοχάμεντ Άλι με τον Τζορτζ Φόρμαν. 

Εκτός από αυτό όμως έμαθε ότι είναι και ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα του, η οποία αγγίζει τα 200 εκατ. λίρες. 

 

Ο Μπομπ Σέρινταν

Επικοινώνησε μαζί και από τότε ανέπτυξαν μια αρκετά καλή σχέση αν και εξ αποστάσεως. Σύντομα μάλιστα αναμένεται να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας, ώστε να συναντήσει τον πατέρα του και να φιλοξενηθεί στην έπαυλη του Σέρινταν, αξίας 145 εκατ. λιρών. 

Ο πατέρας του, μιλώντας στη Sun δήλωσε ενθουσιασμένος που έχει έναν γιο. 

«Την πρώτη φορά που μίλησα μαζί του ήξερα ότι είναι γιος μου. Νόμιζα ότι ακούω τον εαυτό μου, αφού μιλάει όπως εγώ. Νιώθω ευλογημένος. Ανυπομονώ να τον συναντήσω και να τον πάω να γνωρίσει την οικογένεια του αδερφού μου στην Βοστόνη», είπε.

Τα νέα όμως δεν ήταν και τόσο ευχάριστα για τη βιολογική μητέρα του Σάιμον, καθώς έμαθε πως πέθανε το 1985, πέντε μόλις χρόνια μετά τη γέννησή του. 

Τον ίδιο τον μεγάλωσαν ο επιστήμονας της British Aerospace, Μάικ Έντυαρντς κι η σύζυγός του Σου που εργαζόταν σε νοσοκομείο. Όπως λέει αυτοί είναι οι αληθινοί του γονείς, αλλά θέλει να γνωρίσει καλύτερα τον βιολογικό του πατέρα.

Ο Σέρινταν δεν απέκτησε ποτέ παιδιά με τη σύζυγό του κι έτσι ο Σάιμον είναι ο μοναδικός του κληρονόμος, ενώ απέκτησε πλέον και δύο εγγονούλες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top