Ολλανδία: Σε παγοδρόμια μετατράπηκαν οι λίμνες λόγω ψύχους

Πολλοί άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία λόγω ατυχήματος

κανουν πατιναζ Ολλανδια

Δριμύ ψύχος επικρατεί στην Ολλανδία όπου έχει μετατρέψει σε ένα απέραντο παγοδρόμιο την χώρα. Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να κάνουν πατινάζ χωρίς να λείψουν βέβαια τα ατυχήματα.

ΗΠΑ: Κύμα ψύχους σαρώνει ολόκληρη την χώρα

Μια απροσδόκητη εμπειρία είχε ένας Ολλανδός, ο οποίος αψήφησε το lockdown και βγήκε στο τσουχτερό κρύο να κάνει πατινάζ σε παγωμένο κανάλι, με αποτέλεσμα να σπάσει ο λεπτός πάγος και να καταλήξει στα παγωμένα νερά. Το εν λόγω περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και έγινε viral στο Τwitter.

Με την βοήθεια ενός που του πέταξε το σκοινί κατάφερε να βγει από το νερό κάνοντας υπόκλιση στους θεατές που τον παρατηρούσαν και να αποχωρήσει. Εδώ να σημειώσουμε ότι λόγω του δριμύ ψύχους πολλοί ήταν οι Ολλανδοί που βγήκαν στους δρόμους με αποτέλεσμα να φάνε τούμπες και να καταλήξουν στα νοσοκομεία.

Σε κόκκινο συναγερμό είχαν κηρύξει την χώρα οι αρχές καθώς η καταιγίδα Ντάρσι βύθισε τον υδράργυρο στους -5 κελσίου. O Μαρκ Ρούτε o Ολλανδός πρωθυπουργός είχε τονίσει την ιδιαίτερη προσοχή να αποφύγουν οι πολίτες το πατινάζ λόγω διασποράς του κορωνοϊού αλλά και του κινδύνου να καταλήξουν στα νοσοκομεία λόγω ατυχήματος. 

Ο υδράργυρος στην Ολλανδία παρόλα αυτά το ερχόμενο Σάββατο σύμφωνα με τους μετεωρολόγους πρόκειται να πιάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top