Mar a Lago: Η έπαυλη των 128 δωματιών όπου εγκαταστάθηκε το ζεύγος Τραμπ

Αφησαν τον Λευκό Οίκο και θα απολαύσουν τον ήλιο της Φλόριντα

Σαν τον… κλέφτη έφυγε ο Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, χωρίς να δείχνουν έστω ένα ψήγμα καλών τρόπων, όπως άλλωστε προστάζει το savoir vivre. Ο Ντόναλντ Τραμπ όμως είχε πάμπολλες φορές αποδείξει πως αυτός και το savoir vivre είναι δυο… ξένοι, τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας του, όσο και αφότου έχασε τις εκλογές, που θεωρούσε δικές του. 

Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ

Μαυροντυμένη η Μελάνια, φορώντας μεγάλα γυαλιά, αποχαιρέτησε τη ζωή στην Ουάσινγκτον και ακολούθησε τον Ντόναλντ σε άλλη γη, άλλα μέρη, πιο ζεστά και πιο κοσμοπολίτικα. Εξού και η αλλαγή του... outfit, σε κάτι πιο αέρινο και αλέγκρο, που φορούσε όταν έφτασε στη Φλόριντα. 

Το τέως προεδρικό ζεύγος αναχώρησε για την έπαυλή του Mar a Lago, στη Φλόριντα, για να απολαύσει κοκτέιλ και σαμπάνια κάτω από τον ήλιο και να ξεχάσει τον πόνο της ήττας από τους Δημοκρατικούς. 

Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ 1

Ήδη από τη Δευτέρα είχαν καταφτάσει στο σπίτι τους φορτηγά που μετέφεραν τα προσωπικά αντικείμενα των Τραμπ, που πλέον θα εγκατασταθούν εκεί και όχι σε κάποιο πολυτελές διαμέρισμα της Νέας Υόρκης. 

Ο Τραμπ αγόρασε την έκταση το 1985 στην τιμή των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων και κατόπιν τη μετέτρεψε σε ένα θέρετρο για τους λάτρεις του γκολφ. 

φορτηγά μετακόμισης στο Μαρ αλ Λάγκο

Η έπαυλη βρίσκεται σε μια έκταση είκοσι στρεμμάτων και διαθέτει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 128 δωμάτια. Χτίστηκε το 1927 από την επιχειρηματία Marjorie Merriweather Post.

Χτισμένη σε ένα νησί στην ακτή του Παλμ Μπιτς, η τεράστια έκταση έχει θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό και είναι ανοιχτή σε όσους είναι μέλη του κλαμπ. 

Μαρ αλ λάγκο1

Διαθέτει ξενώνες, σπα και φυσικά τεράστια γήπεδα του γκολφ. Επίσης, έχει και τρία καταφύγια σε περίπτωση βομβαρδισμών. 

Το ζεύγος Τραμπ διαθέτει το δικό του ιδιωτικό σπίτι σε ένα ξεχωριστό και περιφραγμένο σημείο της έκτασης και θεωρείται η δεύτερη μεγαλύτερη έπαυλη στην πολιτεία της Φλόριντα. 

Εικόνα από την έπαυλη του Τραμπ

Σύμφωνα με το Forbes η αξία του υπολογίζεται στα 160 εκατομμύρια δολάρια, μετά από την τελευταία ανακαίνιση.Η έπαυλη περιλαμβάνει μια αίθουσα χορού 20.000 τ.μ., πέντε χωμάτινα γήπεδα του τένις και πισίνα με θέα στον ωκεανό. 

περιπολία έξω από την έπαυλη του Τραμπ

Στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί εκεί διασημότητες του Hollywood και τραγουδιστές, όπως η Σελίν Ντιόν. Εκεί πέρασαν τον μήνα του μέλιτος και ο Μάικλ Τζάκσον με τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top