Τραγωδία στα Κατεχόμενα: 14χρονος σκότωσε τους γονείς του και αυτοκτόνησε

Φέρεται να επηρεάστηκε από βιντεοπαιχνίδι με βίαιο περιεχόμενο

Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Κατεχόμενα και συγκεκριμένα στο Λευκόνοικο, όταν ένας 14χρονος σκότωσε τους γονείς του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, το ζεύγος εντοπίστηκε νεκρό στο κρεβάτι του. Tραυματισμένος εντοπίστηκε στο κρεβάτι του υπνοδωματίου του και ο 14χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε τις αισθήσεις του όταν έφτασε το ασθενοφόρο. Ο 18χρονος γιος της οικογένειας που κατάφερε να διαφύγει, ήταν εκείνος που ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες που έσπευσαν στο σημείο.

Ο μεγαλύτερος αδερφός που έζησε το μακελείο, κλήθηκε για ανάκριση και τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Από τα ευρήματα της αστυνομίας και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τουρκοκυπριακά μέσα, αποτυπώματα του 14χρονου βρέθηκαν τόσο στις σορούς των γονιών του όσο και στην σκανδάλη του όπλου, το οποίο ανήκε στον πατέρα. Επίσης, τα στοιχεία δείχνουν πως προηγήθηκε πάλη μεταξύ γονέων και παιδιού.

Τι όπλισε το χέρι του 14χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος φαίνεται ότι είχε επηρεαστεί ιδιαίτερα από ένα βιντεοπαιχνίδι που έπαιζε τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, φέρεται ότι είχε μαλώσει γι’ αυτό με τον μεγαλύτερο αδερφό του, στον οποίο κινήθηκε κρατώντας μαχαίρι το μεσημέρι πριν το φόνο.

Το περιεχόμενο του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα σκληρό και θεωρείται ακατάλληλο για παιδιά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top