Μάνα ζεμάτισε το 19 μηνών μωρό της με καυτό νερό - Αμείλικτο το δικαστήριο

Η 26χρονη υποστήριξε ότι δεν άκουσε καν το μωρό να κλαίει

Η Katie Crowder
Εξωτερική φωτογραφία από Nottinghamshire Police

Σε 21 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε μια 26χρονη στο Mansfield της Αγγλίας για τον θάνατο του μωρού της που προκλήθηκε από εγκαύματα. Το 19 μηνών βρέφος της, η Gracie, ξεψύχησε στο νοσοκομείο από ανακοπή, έχοντας εγκαύματα στο 65% του σώματός της, στις 6 Μαρτίου.

Η Katie Crowder που είναι εξαρτημένη από την κοκαΐνη φέρεται να καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια για περίπου μία ώρα, ενώ παράλληλα είχε καθαρίσει το σπίτι της μετά το περιστατικό. Το μωράκι ζεματίστηκε με καυτό νερό και πρέπει να ούρλιαζε από τους πόνους. Η 26χρονη όμως εμφανίστηκε στους γονείς της, που έμεναν σε κοντινή οικία, φωνάζοντας «είναι νεκρή», μία ώρα αργότερα. 

Η 26χρονη αρνήθηκε ότι δολοφόνησε την κόρη της, ενώ στις εξηγήσεις που έδωσε ήταν ότι το μωρό κάηκε μόνο του, από τον κουβά με καυτό νερό που είχε αφήσει η ίδια στο μπάνιο για να καθαρίσει τα περιττώματα του σκύλου τους. Ωστόσο, δεν την άκουσε να κλαίει ή να ουρλιάζει. 

Το δικαστήριο του Nottingham Crown κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Crowder έβλαψε σκόπιμα τη 19 μηνών κόρη της, καθώς τα σοβαρά αυτά εγκαύματα δε θα μπορούσαν να προκληθούν κατά λάθος, καθώς και ότι καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top