Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν: Αρνητικό το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό

«Υπό επανεξέταση» η μετάβαση στη Θεσσαλονίκη

Aρνητικό βρέθηκε και το δεύτερο αποτέλεσμα εργαστηριακής δοκιμής της Προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν στον κορωνοϊό, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν Έρικ Μάμερ.

Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν: Σε καραντίνα μετά από επαφή με κρούσμα covid

Ωστόσο, όπως σημείωσε, η Πρόεδρος θα παραμείνει σε αύτο - απομόνωση μέχρι το αύριο το βράδυ, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς για την ασφάλεια της υγείας στο Βέλγιο.

«Υπό επανεξέταση» η μετάβαση στη Θεσσαλονίκη

Στο μεταξύ «υπό επανεξέταση» βρίσκεται η μετάβαση της Προέδρου της Κομισιόν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη για την παραλαβή του βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ», σύμφωνα με τον επικεφαλής εκπρόσωπο της Κομισιόν Έρικ Μάμερ.  

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερώτημα του Θάνου Αθανασίου για το STAR, ενημέρωσε πως το ταξίδι βρίσκεται υπό επαναξιολόγηση, εν αναμονή των αποτελεσμάτων του τεστ της Προέδρου για COVID19 και υπό το πρίσμα της εξασφάλισης της δυνατότητας της Προέδρου για άσκηση του συνόλου των καθηκόντων της.

Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν: «Οι ευρωπαϊκές αξίες δεν είναι προς πώληση»

Όπως ήδη ανακοινώθηκε η Πρόεδρος δεν θα μετάσχει στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και δεν θα προεδρεύσει του Κολεγίου των Επιτρόπων αύριο Τρίτη.
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top