Προκλητική δήλωση τουρκικού ΥΠΕΞ: «Να θυμηθούν τι έπαθαν στο Αιγαίο»

Αποκαλούν τους Έλληνες «κακομαθημένα παιδιά της Ευρώπης»

Μετά την χθεσινή προκλητική φιέστα που πραγματοποίησε στην Αγιά Σοφιά ο Ερντογάν, η Τουρκία συνεχίζει τον… χαβά της και συνεχίζει την προκλητική ρητορική αυτή τη φορά μέσα από δήλωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών. 

Μητσοτάκης για Αγιά Σοφιά: Απόδειξη αδυναμίας όσα συμβαίνουν στην Τουρκία

Σε αυτήν επιτίθεται για μια ακόμα φορά στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας τους Ελλήνες «κακομαθημένα παιδιά» και εκτοξεύοντας απειλές εναντίον της εθνικής μας κυριαρχίας. 

Το τουρκικό ΥΠΕΞ μεταξύ άλλων αναφέρει: «Καταδικάζουμε τις αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης και των μελών του κοινοβουλίου και βεβαίως καταδικάζουμε έντονα το κάψιμο της σημαίας μας στη Θεσσαλονίκη.

Αγιά Σοφιά: Διεθνής κατακραυγή για το σόου Ερντογάν

Τα κακομαθημένα παιδιά της Ευρώπης που δεν μπορούσαν να χωνέψουν το ότι άνοιξε ξανά για προσευχή η Αγιά Σοφιά, αυτά τα ρατσιστικά κεφάλια, δεν έχουν πάρει μάθημα από την ιστορία ας θυμηθούν όμως τι έπαθαν στο Αιγαίο όσοι δεν έδειξαν σεβασμό στην τουρκική σημαία».

Γερμανία: Εμποδίζεται ο λογικός διάλογος Ε.Ε- Τουρκίας μετά την Αγιά Σοφιά

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Χαμί Ακσόι ανέφερε ότι «η Ελλάδα πρέπει να ξυπνήσει από το όνειρο του Βυζαντίου, από το οποίο δεν ξυπνά εδώ 567 χρόνια», ενώ κατηγόρησε τη χώρα μας πως τάσσεται κατά του Ισλάμ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top