Μέρι Τραμπ: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι εντελώς ανίκανος να ηγηθεί»

Τι είπε στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η ανιψιά του προέδρου

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στον Τζορτζ Στεφανόπουλο της ABC News, την περασμένη Τρίτη η ανιψιά του Ντόναλντ Τραμπ, Μέρι δηλώνοντας, «Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι «εντελώς ανίκανος» να ηγηθεί των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι επικίνδυνο να το επιτρέψω».

Μέρι Τραμπ: «Ψεύτης, νάρκισσος και απατεώνας» - Τι λέει για τον θείο της

Η ίδια έγραψε στο βιβλίο ότι «δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκαλέσει τον Ντόναλντ ναρκισσιστή - πληροί και τα εννέα κριτήρια όπως περιγράφεται στο «Διαγνωστικό και στατιστικό εγχειρίδιο ψυχικών διαταραχών».

Το βιβλίο της Μέρι το οποίο πριν εκδοθεί προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς δικαστής αντέστρεψε τις εντολές που είχε εκδώσει προσωρινά, εμποδίζοντας την Μέρι Τραμπ  και τον εκδότη της, Simon & Schuster, να δημοσιεύσουν ή να διανείμουν το βιβλίο για τον πρόεδρο.
Ένας δικαστής προσφυγών αναίρεσε την απόφαση για τον αποκλεισμό των Simon & Schuster.

Τραμπ: Νέο λουκ για τον Αμερικανό πρόεδρο

Το βιβλίο, «Πάρα πολύ και ποτέ δεν είναι αρκετό: Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο του κόσμου», αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου. Ο εκδότης όμως ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα δημοσιευθεί την Τρίτη.

Την παραμονή της δημοσίευσής του, το βιβλίο της Μέρι Τραμπ κατέλαβε την πρώτη θέση, στη λίστα βιβλίων με τις καλύτερες πωλήσεις στο Amazon.com.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top