Βρετανία: Καραντίνα τέλος για ταξιδιώτες από 75 χώρες

«Μέσα» και η Ελλάδα

Βρετανία Καραντίνα

Η Βρετανία προχωρά στην άρση απαγόρευσης των μη αναγαίων ταξιδιών για όσους καταφθάνουν από 75 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. 

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα πρώτα 250 τεστ τουριστών στα αεροδρόμια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας The Daily Telegraph η απόφαση θα αφορά το μεγαλύτερο μέρος των προορισμών της ΕΕ, αλλά και τα Βρετανικά Υπερπόντια Εδάφη, συμπεριλαμβανομένων των Βερμούδων και του Γιβραλτάρ, όπως και την Τουρκία, την Ταϊλάνδη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Κορωνοϊός: Πάνω από 512.000 οι νεκροί από τον ιό παγκοσμίως 

Μπορεί ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών να κρατά μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος επί του θέματος, ωστόσο ο υφυπουργός Στέγασης, Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Σάιμον Κλαρκ, αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση εργάζεται πάνω σε μια ανακοίνωση για τα ταξίδια.

«Θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις μόλις αυτό θα είναι ασφαλές», δήλωσε ο Κλαρκ στο δίκτυο Sky. “Θα συζητήσουμε περαιτέρω γι’αυτό αυτήν την εβδομάδα”, συμπλήρωσε.

«Σαφώς και θέλουμε να ξανασταθεί στα πόδια του ο τουριστικός τομέας το ταχύτερο δυνατό και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε καλές ειδήσεις στο προσεχές μέλλον», υπογράμμισε. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top