Σκύλος κατασπάραξε νεογέννητα δίδυμα

Η μητέρα τους προσπαθούσε εννέα χρόνια να μείνει έγκυος

Μια ιστορία φρίκης εκτυλίχθηκε στη Βραζιλία, όταν ο σκύλος μιας οικογένειας όρμησε στα δίδυμα νεογέννητα μωράκια, τη στιγμή που η μητέρα τα άφησε για λίγο μόνα τους στο δωμάτιο. 

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη Πιρίπα στη Μπαΐα της Βραζιλίας. Η 29χρονη Ελέιν Νοβάις βγήκε για μια στιγμή από το δωμάτιο για να μιλήσει στον γείτονά της και τότε το λαμπραντόρ που είχαν χρόνια επιτέθηκε και κατασπάραξε τα μόλις 26 ημερών δίδυμα πρόωρα μωράκια της οικογένειας. 

Η μητέρα έντρομη προσπάθησε να βοηθήσει τα κοριτσάκια της όταν άκουσε τα κλάματά τους, όρμησε στο δωμάτιο, αλλά ήταν αργά. 

Ο σκύλος τα είχε δαγκώσει στην κοιλιά, προκαλώντας τους θανατηφόρες βλάβες. 

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι η 29χρονη Νοβάις προσπαθούσε εννέα χρόνια να μείνει έγκυος. 

Νοσοκόμα που ζούσε κοντά στο σπίτι της προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στα μωράκια, αλλά ο θάνατος του ενός ήταν ακαριαίος, ενώ το άλλο πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο από καρδιακή ανακοπή. 

Ο σκύλος ήταν αρκετά ήσυχος και υπάκουος και δεν είχε δώσει ποτέ ενδείξεις ότι μπορεί να γίνει επιθετικός. Μέλος της οικογένειας υποστήριξε πως πιθανόν να ζήλεψε τα μωρά και γι’ αυτό να τους επιτέθηκε.

Η τραγική μητέρα κατέρρευσε στο άκουσμα του θανάτου των παιδιών της, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι γιατροί της χορήγησαν ηρεμιστικά. 
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top