Η Τουρκία επιχείρησε να προωθήσει ασθενείς με κορωνοϊό στην Ελλάδα

Πληροφορίες για οργανωμένο σχέδιο της Άγκυρας που απετράπη

Δείτε στo video το ρεπορτάζ του Κώστα Συμεωνίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Οργανωμένο σχέδιο φέρεται να είχε καταστρώσει η Τουρκία προκειμένου να προωθήσει στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, μετανάστες που έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Πληροφορίες του onalert που επικαλείται πηγές του ΓΕΕΘΑ, αναφέρουν ότι είχαν εξακριβωθεί συγκεντρώσεις μεταναστών στα δυτικά μικρασιατικά παράλια, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από camps εσωτερικού με λεωφορεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «πολλοί από αυτούς ήταν στο Παζάρ Κουλέ και με τη καθοδήγηση των τουρκικών αρχών κατευθύνονται στα τουρκικά παράλια».

Οι ελληνικές αρχές ανακάλυψαν αυτό το σχέδιο, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των ενόπλων δυνάμεων του λιμενικού και της Frontex, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η απόβαση των μεταναστών στα ελληνικά νησιά.

Μάλιστα θεωρείται πως δεν ήταν καθόλου τυχαία η παρενόχληση αεροσκάφος της Frontex που επιτηρούσε βόρεια της Λέσβου, από τουρκικά μαχητικά.

Τα τουρκικά F-16 πέταξαν σε ύψος 5000 ποδών, πολύ κοντά από τα βρετανικό αεροσκάφος που μετέχει στην επιχείρηση επιτήρησης των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων.

Επίσης τουρκικά μαχητικά πέταξαν αλλά σε μεγάλο ύψος και πάνω από τον Έβρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top