Εικόνες σοκ στη Νέα Υόρκη: Ομαδικοί τάφοι για τα θύματα του κορωνοϊού

Θάβονται εκεί όσοι ήταν μόνοι στον κόσμο

Εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα κατέγραψε drone στη Νέα Υόρκη, όπου ο δήμος προσέλαβε συνεργεία για να ανοίξει ομαδικούς τάφους για τα θύματα του κορωνοϊού

Κορωνοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ θανάτων στη Νέα Υόρκη με 799 νεκρούς 

Οι ομαδικοί τάφοι ανοίγονται σε έκταση στο Hart Island, όπου συνήθως στο παρελθόν θάβονταν οι άνθρωποι που δεν είχαν συγγενείς ή φίλους για να φροντίσουν για εκείνους και να τους συνοδεύσουν στην τελευταία τους κατοικία. 

Τώρα, που η Νέα Υόρκη μετρά χιλιάδες θύματα από κορωνοϊό, τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει και οι άνθρωποι που ξεψύχησαν μόνοι τους σε ένα νοσοκομείο, οδηγούνται πλέον σε ομαδικούς τάφους, σε ειδικό χώρο.

Κορωνοϊός - Ιταλία: Περιορισμένη η αύξηση των κρουσμάτων και των νεκρών

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του δημάρχου της Νέας Υόρκης, οι ανάγκες για χώρους ταφής είναι τεράστιες και το Hart Island θα χρησιμεύσει το επόμενο διάστημα, ώστε να ταφούν εκεί χιλιάδες θύματα από την πανδημία κορωνοϊού. 

Μόνο χθες καταγράφηκαν 1.783 θάνατοι ασθενών στις ΗΠΑ που είχαν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό μέσα σε 24 ώρες, σύμφωνα με δεδομένα που συγκέντρωσε το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Δείτε τι γίνεται όταν βήχει ένας φορέας κορωνοϊού σε σούπερ μάρκετ

Ο ημερήσιος αυτός απολογισμός, μειωμένος σε σύγκριση με εκείνον της προηγουμένης μέρας (1.973), αυξάνει το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού που έχουν καταγραφεί στην αμερικανική επικράτεια σε 16.478.

Στις ΗΠΑ καταγράφεται ο δεύτερος βαρύτερος απολογισμός νεκρών στον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας, που είναι χαμηλότερος μόνο από αυτόν στην Ιταλία (18.279 θάνατοι ως χθες στις 22:00).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top