NYT: Ο Τσιόδρας ανάμεσα στους κορυφαίους επιστήμονες - ήρωες του κορωνοϊού

Η αναφορά στον «κομψό γκριζομάλλη κύριο»

Ο Σωτήρης Τσιόδρας πρωταγωνιστεί στο άρθρο των New York Times, η οποία δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στους επικεφαλής επιστήμονες για τον κορωνοϊό διάφορων χωρών, τους οποίους αποκαλεί «αναδεικνυόμενους ήρωες της εποχής της πανδημίας». 

Οι Times του Λονδίνου εκθειάζουν τους Έλληνες για την υπακοή στα μέτρα

Από το συγκεκριμένο δημοσίευμα δε θα μπορούσε να λείπει ο δικός μας ήρωας, ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας που «μπαίνει» καθημερινά στα σπίτια μας και μας ενημερώνει με ηρεμία για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα.

Ρωσική εφημερίδα χαρακτηρίζει τον Τσιόδρα «σωτήρα»

Όπως αναφέρουν οι New York Times , «Στην Ελλάδα, η οποία έχει μέχρι στιγμής γλιτώσει ένα μείζων ξέσπασμα του κορωνοϊού, όλοι συντονίζονται κάθε απόγευμα στις 6 στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, έναν κομψό γκριζομάλλη άνδρα. Οι ανακοινώσεις του δεν έχουν εξάρσεις, βασίζεται απολύτως στις σημειώσεις του, καθώς ενημερώνει τη χώρα για τα τελευταία στοιχεία. Ο κομψός γκριζομάλλης κύριος, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, συμπεριλαμβάνεται στους αναδεικνυόμενους ήρωες της εποχής του κορωνοϊού», αναφέρει.

Στους «γκουρού» του κορωνοϊού οι ΝΥ Τimes συγκαταλέγουν ακόμη τον γιατρό Μάσιμο Γκάλι, υπεύθυνο του τμήματος λοιμωδών νόσων στο Μιλάνο, τον Δρ. Άντονι Φάουτσι ,επικεφαλής λοιμωξιολόγο της αμερικανικής κυβέρνησης , τον  διευθυντή του Κέντρου Αντιμετώπισης Υγειονομικών Εκτάκτων Καταστάσεων, τον Ισπανό Δρ. Φερνάντο Σιμόν και τον Βρετανό Νιλ Φέργκιουσον, καθηγητή του Imperial College.  

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top