Αλβανικές αρχές: Αυτοκτονία ο θάνατος του Κατσίφα!

Αλβανικά μέσα ισχυρίζονται ότι έλαβαν γνώση του πορίσματος της εισαγγελίας

Σε αυτοκτονία αποδίδει τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα το πόρισμα των αλβανικών αρχών, σύμφωνα με αλβανικά μέσα, που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν το περιεχόμενό του.

Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του ομογενή, η εισαγγελία Τιράνων κατέληξε, σύμφωνα με αλβανικά μέσα, στο συμπέρασμα ότι ο Κατσίφας, ο οποίος ήταν περικυκλωμένος από τους άνδρες της Ρενέα, αυτοκτόνησε για να μην παραδοθεί.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, οι κάλυκες που βρέθηκαν κοντά στο σώμα του, προέρχονται από το καλάσνικοφ που είχε μαζί του και όχι από τα όπλα των αστυνομικών.

Δολοφονία Κατσίφα: Κακουργηματική δίωξη από την ελληνική δικαιοσύνη

Μάλιστα επειδή το θύμα έφερε δύο τραύματα, ένα στο σαγόνι κι ένα στο στήθος, οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν πως ο Κατσίφας έκανε την αυτοκτονία του να μοιάζει με δολοφονία, αφού όπως αναφέρεται το πρώτο χτύπημα στο σαγόνι ήταν ξώφαλτσο, η δεύτερη βολή ήταν η μοιραία.

Τους επόμενους μήνες αναμένεται και το επίσημο πόρισμα της Εισαγγελίας Αργυροκάστρου, το όποιο και θα δώσει τέλος στο όλο θέμα, κλείνοντας έτσι και το φάκελο της υπόθεσης και – ενδεχομένως – παύοντας τις όποιες διώξεις σε βάρος αστυνομικών, που είχαν πάρει μέρος στην επιχείρηση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top