Σεισμός Τουρκία: «Ξαναχτύπησε» ο Τούρκος Ρομπέν των... Φτωχών

Βοηθάει όσους αδύναμους το έχουν ανάγκη, αυτή τη φορά τους σεισμόπληκτους

Σεισμόπληκτοι στην Τουρκία

Ο «Ρομπέν των Δασών» της Τουρκίας εμφανίστηκε πάλι να βοηθήσει τους αδύναμους. Αυτή τη φορά ο επιχειρηματίας έσπευσε να βοηθήσει τους πληγέντες στην περιοχή Ελαγίζ, που χτυπήθηκε από τον εγκέλαδο με 6,8 Ρίχτερ.

Τουρκία: 41 οι νεκροί από τον σεισμό - Τέλος οι έρευνες διάσωσης

Ο φονικός σεισμός, που άφησε πίσω του 41 νεκρούς, στέρησε τα σπίτια σε εκατοντάδες ανθρώπους και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν πάνω από 1.600 άνθρωποι. Έτσι, λοιπόν, ο μυστήριος επιχειρηματίας έστειλε κούτες με τρόφιμα στους σεισμόπληκτους. Η έκπληξη, όμως, ήρθε με το περιεχόμενο των κουτιών που εστάλησαν, καθώς σε κάθε ένα από αυτά υπήρχαν και φάκελοι των 1.000 τουρκικών λιρών.

Θαύμα στα χαλάσματα: Διέσωσαν μητέρα και το δίχρονο κοριτσάκι της

Ποιος είναι ο Τούρκος «Ρομπέν των Φτωχών»

Πριν ένα χρόνο, σχεδόν, έγινε γνωστή η είδηση ότι ένας μυστήριος άνδρας στη γειτονική χώρα φρόντιζε να πληρώνει τα χρέη των φτωχών οικογενειών σε λαϊκές συνοικίες τις οποίες επισκεπτόταν.

Σεισμός Τουρκία: Στους 35 οι νεκροί – 700 οι μετασεισμοί μέχρι στιγμής

Ο άγνωστος ευεργέτης, σύμφωνα με πληροφορίες, άφηνε φακέλους με χρήματα στις πόρτες φτωχών συμπολιτών του, πλήρωνε τα χρέη των οικονομικά αδύναμων, καθώς και τους λογαριασμούς κατοίκων που χρωστούσαν σε τοπικά καταστήματα.

Ο ίδιος άνθρωπος θεωρείται ότι τον Μάρτιο άφησε φακέλους που περιείχαν 1.000 τουρκικές λίρες (σχεδόν 158 ευρώ) κάτω από τις πόρτες φτωχών οικογενειών σε άλλες συνοικίες της πόλης Τούζλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top