Έγκλημα Πάφος: «Ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά και η μαμά κοιμήθηκε»

Όσα είπε η επτάχρονη κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

περιπολικό Κύπρος

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 42χρονου από τη Συρία, ο οποίος δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα παιδιά του στην Πάφο, έχει εξαπολύσει η αστυνομία. 

Έγκλημα στην Πάφο: Νεκρή 31χρονη μητέρα μπροστά στα παιδιά της

Σύμφωνα με το philenews.com η αστυνομία έχει στα χέρια της νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ό συζυγοκτόνος ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει τη μητέρα των επτά παιδιών του. Μάλιστα δε δίστασε να της κόψει το νήμα της ζωής μπροστά στα μάτια της επτάχρονης κόρης τους. 

Η αστυνομία της Πάφου εκτιμά πως το γεγονός ότι ο δράστης πήγε στο σπίτι, όπου διέμενε η σύζυγος και τα παιδιά τους το πρωί της Δευτέρας, παρά το γεγονός ότι είχε εκδοθεί διάταγμα που του απαγόρευε κάτι τέτοιο, δείχνει πως είχε οργανώσει το έγκλημά του. 

Άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά κατέθεσαν ότι ήταν βίαιος και κακοποιούσε τη σύζυγό του για το παραμικρό. Η 31χρονη τον είχε καταγγείλει πρόσφατα στην αστυνομία για κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία. 

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, οι κοινωνικές υπηρεσίες της Πάφου, είχαν προτείνει στη γυναίκα να μεταφερθεί με τα παιδιά της σε καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών, κάτι που η ίδια φέρεται να είχε αρνηθεί. 

«Ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά και η μαμά κοιμήθηκε»

Ειδικοί ψυχολόγοι παρακολουθούν στενά τα πέντε από τα επτά παιδιά της οικογένειας που βρίσκονται στην Κύπρο και τα οποία τέθηκαν υπό την επίβλεψη και προστασία του Γραφείου Ευημερίας. 

Το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά που βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του φονικού, ένα κοριτσάκι επτά ετών, ξύπνησε από τις φωνές της μητέρας του, η οποία προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του συζύγου της. 

Το κοριτσάκι μάλιστα φέρεται να πήγε στο δωμάτιο που κοιμόντουσαν τα άλλα δύο αδελφάκια του και να τους είπε: «ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά και η μαμά κοιμήθηκε».

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης φέρεται να πήρε τα τρία παιδιά και να τα μετέφερε σε συγγενικό του πρόσωπο, όπου ήδη διέμεναν τα δύο μεγαλύτερα. 

Όταν ο συγγενής του τον ρώτησε γιατί τα πήγε εκεί, ο 42χρονος δεν της απάντησε κάτι συγκεκριμένο, αλλά ότι ενδέχεται να λείψει από την Κύπρο. 

Η γυναίκα διαισθανόταν τον κίνδυνο

Όπως αναφέρει το philenews.com, η 31χρονη διαισθανόταν ότι κάτι κακό θα της συμβεί το τελευταίο διάστημα. 

Συγγενικά της πρόσωπα είπαν πως πήγαινε συχνά στην αστυνομία για να μεταφέρει τους φόβους της για την ίδια και τα παιδιά της από τη συμπεριφορά του εν διαστάσει συζύγου της. 

Για το λόγο αυτό μάλιστα συγγενικός της πρόσωπο φέρεται να ταξίδεψε από τη Συρία στην Πάφο, σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την άτυχη γυναίκα και τα παιδιά της. 

Ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να αποτρέψει τα δολοφονικά σχέδια του 42χρονου και την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Πάφο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top