Τραγωδία στην Ισπανία: Νεκροί σε πισίνα πατέρας και τα δύο του παιδιά

Η οικογένεια από τη Βρετανία έκανε διακοπές στο θέρετρο Κόστα ντελ Σολ

Χριστουγεννιάτικη τραγωδία στην Ισπανία. Ένας πατέρας με τα δύο του παιδιά πνίγηκαν σε πισίνα την παραμονή της μεγάλης γιορτής.

Τα τρία μέλη της ίδιας οικογένειας από τη Βρετανία, ο πατέρας και τα δύο του παιδιά, βρέθηκαν νεκροί σε πισίνα στο θέρετρο Κόστα ντελ Σολ της νότιας Ισπανίας. Είχαν πάει να περάσουν ανέμελα τις ημέρες των Χριστουγέννων. Η μοίρα όμως το θέλησε αλλιώς.

«Aμέσως μετά το γεύμα χθες ένα κορίτσι εννιά ετών αντιμετώπισε δυσκολίες ενώ κολυμπούσε στην πισίνα. Πρώτα ο αδελφός της και μετά ο πατέρας της πήδηξαν στο νερό για να προσπαθήσουν να τη σώσουν» μετέδωσε το Skynews.

Νεκροί ο 53χρονος πατέρας, ο 16χρονος γιος και η 9χρονη κόρη

Όμως δεν τα κατάφεραν. Όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε κι έφθασε στο σημείο κοντά στη Μάλαγα, βρήκε τα πτώματα του 53χρονου άνδρα, της 9χρονης και του 16χρονου αδελφού της να επιπλέουν στην πισίνα.

Ένας τουρίστας είπε πως η σκηνή ήταν απερίγραπτη κι ότι άκουσε μια γυναίκα να ουρλιάζει... Ήταν η τραγική μάνα των δυο παιδιών.

Τώρα οι αρχές ερευνούν πως συνέβη το κακό. Δύτες της αστυνομίας ερευνούν την πισίνα, η οποία έγινε υγρός τάφος για τρεις ανυποψίαστους ανθρώπους.

Σύμφωνα με μια θεωρία δημιουργήθηκε πρόβλημα με το σύστημα αποχέτευσης ή το σιφόνι της πισίνας. Αν το σιφόνι της πισίνας είναι επίπεδο, τότε μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο. Μπορεί δηλαδή να τραβήξει και να κρατήσει λουόμενους και ιδιαίτερα μικρά παιδιά, στον πάτο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top