Αποκεφάλισε τη γυναίκα του, έκοψε τον λαιμό της κόρης του και κρεμάστηκε

Το ζευγάρι θα έπαιρνε διαζύγιο και βρισκόταν σε αντιδικία

Η 42χρονη Jennifer Schlecht

Μία αποκρουστική υπόθεση ερευνούν οι Αρχές στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, εκεί όπου ένας 46χρονος άνδρας αποκεφάλισε τη γυναίκα του, έκοψε τον λαιμό της 5χρονης κόρης που είχαν αποκτήσει μαζί και στη συνέχεια κρεμάστηκε.

Η διπλή δολοφονία και η ακόλουθη αυτοχειρία έλαβαν χώρα το βράδυ της Τετάρτης, μόλις λίγες ώρες αφότου η άτυχη γυναίκα είχε κάνει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης αναφέρει ότι ήταν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ όταν έλαβαν επείγουσα κλήση για συμβάν σε διαμέρισμα στο Χάρλεμ του Μανχάταν.

Όταν μπήκαν στο σπίτι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα, καθώς εντόπισαν τα πτώματα της 42χρονης Jennifer Schlecht, της 5χρονης κόρης της  Abaynesh Schlecht Tedla και του 46χρονου εν διαστάσει συζύγου της, Yonathan Tedla.

Το άψυχο σώμα του δράστη εντοπίστηκε στην κρεβατοκάμαρα, της συζύγου του στο μπάνιο, ενώ του παιδιού τους ήταν σε ένα άλλο υπνοδωμάτιο.

Η New York Daily News αναφέρει πως η 42χρονη γυναίκα ήταν αποκεφαλισμένη και το κεφάλι της είχε τοποθετηθεί στην αγκαλιά της.Το 5χρονο κοριτσάκι είχε τόσο βαθύ τραύμα στον λαιμό, με αποτέλεσμα να είναι μερικώς αποκεφαλισμένο.Φονικό όπλο φέρεται να είναι ένα μαχαίρι το οποίο εντοπίστηκε μέσα στο διαμέρισμα του τρόμου. Με αυτό ο Yonathan Tedla φαίνεται πως κατακρεούργησε την οικογένειά του και στη συνέχεια κρεμάστηκε από ένα σχοινί.

Το δύσκολο διαζύγιο και οι καυγάδες

Τραγική ειρωνία; To ζευγάρι είχε ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου και λίγες ώρες πριν το άγριο έγκλημα ήταν προγραμματισμένο να πάνε στο δικαστήριο. 

Ο αδερφός της Jennifer που προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει μαζί της το μοιραίο απόγευμα, κάλεσε τις Αρχές εμφανώς θορυβημένος.

Μιλώντας στο New York Daily News, o 74χρονος πατέρας της Jennifer είπε ότι η τελευταία φορά που μίλησε μαζί της ήταν την περασμένη Κυριακή, τρεις ημέρες πριν το έγκλημα. Η κόρη του ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε.

Υποστήριζε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της την απειλούσε και της έλεγε πως αν του έφερνε να υπογράψει χαρτιά διαζυγίου θα τους κατέστρεφε όλους.

H Jennifer και ο Yonathan που ήταν μετανάστης από την Αιθιοπία, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πανεπιστήμιο Columbia. Eκείνη σπούδαζε ενώ εκείνος ήταν τεχνικός του IT.

O γάμος τους σύμφωνα με τον πατέρα της 42χρονης άρχισε να καταρρέει όταν έφεραν στον κόσμο την κόρη τους. Τότε παρουσιάστηκαν τα πρώτα προβλήματα.

Όταν το κοριτσάκι έγινε δύο ετών, η Jennifer πήρε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της, αλλά αποφάσισε να μείνει μαζί του επειδή δεν ήθελε η κορούλα της να μεγαλώσει χωρίς πατέρα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top